RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Superstars V8 Racing - Next Challenge [201...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Superstars V8 Racing - Next Challenge [2010/ENG] [L]

 


Рік випуску: 2010
Жанри: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Milestone
Видавець: Black Bean Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Superstar V8: Next Challenge - це нова редакція гоночного симулятора від Black Bean Games, створеного на честь чемпіонату European Superstars. До неї увійдуть нові автомобілі, траси і ігрові режими.

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP SP2 or Windows Vista with DirectX 9.0c
Процесор: Intel 2.4Ghz
Оперативна память: 1GB
Відеокарта: NVIDIA Geforce 6600 or ATI X1600 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0)

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Superstars V8 Racing - Next Challenge [2010/ENG] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Superstars V8 Racing - Next Challenge [2010/ENG] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

міра

10.07.06 10:08
класна гра

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS