RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Сутінки. Сага. Молодий місяць / The Twilig...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Сутінки. Сага. Молодий місяць / The Twilight Saga: New Moon (2009) [CAMRip]

 


Інформація про фільм
Назва: Сутінки. Сага. Молодик
Оригінальна назва: The Twilight Saga: New Moon
Рік виходу: 2009
Жанр: жахи, тріллер, фентезі, мелодрама, драма
Режисер: Кріс Вайц
У ролях: Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон, Тейлор Лотнер, Біллі Берк, Ганна Кендрік, Майкл Уелш, Джастін Чон, Крістіан Серратос, Ешлі Грін, Джексон Ретбоун

Про фільм: Закохатися у вампіра - страшно і романтично. Але втратити коханого, розриву, що вирішив ціною, врятувати свою дівчину від ролі пішака у вічному протистоянні кланів «нічних мисливців», - це просто нестерпно. Бела Свон болісно переживає зникнення Едварда і безуспішно шукає забуття в дружбі з хлопчиськом-індійцем Джейкобом Блеком. Вона навіть не підозрює, що її кращий друг - породження ще одного «народу Тьми». Народу, куди жорстокішого і небезпечнішого, чим аристократи-вампіри.

Випущено: США, Summit Entertainment
Тривалість: 02:01:19
Озвучування: Дубльоване

Файл
Формат: AVI (XVID)
Якість: CamRip
Відео: 671 kb/s, 624x272
Аудіо: Mp3, 128 kb/s (2 ch)
Розмір: 702 MB

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Сутінки. Сага. Молодий місяць / The Twilight Saga: New Moon (2009) [CAMRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Сутінки. Сага. Молодий місяць / The Twilight Saga: New Moon (2009) [CAMRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS