RSS
 

FreeRelease » Файли » Adventure» Tales of Monkey Island: Chapter 2 The Sieg...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Tales of Monkey Island: Chapter 2 The Siege of Spinner Cay (Бука) (RUS) [L]

 


Рік випуску:
2011
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Telltale Games
Видавець в Росії: Buka Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Відсутня

Системні вимоги:

          o Операційна система: Windows XP / Vista / 7
          o Процесор:: Pentium IV з частотою 2.0 ГГц
          o Оперативна пам'ять:: 1 ГБ
          o Відеокарта: сумісна з DirectX, обсяг пам'яті 128 Мб,
          o Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с
          o Вільне місце на жорсткому диску: 2 Гб

Опис: Tales of Monkey Island - це п'ята частина знаменитої саги, розроблена Telltale Games спільно з LucasArts. Гра починається через кілька років після подій, що розгорталися в Escape from Monkey Island. У другому епізоді нашої історії грізний пірат Гайбраш втік з острова, але його рука все ще вражена заразою, а Лечак, в людському вигляді, залицяється до Ілейн. І треба ж було, саме в цей момент, зустрінеться з хижаком за піратами! Вона спритний і досвідчений боєць, але Гайбраш і сам не ликом шитий. Морган ЛеФлей тільки й змогла, що відрубати заражену руку після чого, зусиллями нашого героя, опинилася за бортом. Шкода, але вона пошкодила щоглу «Нарвала» і доведеться нам причалити на острові «Рибацький Риф», в місті русалок. Тут, серед запеклого протистояння заражених піратів і безневинного морського народу, і починає розвиватися історія другої глави. А ситуація не проста - доводиться розриватися на частини, уникаючи наполегливо йде по його сліду мисливця, захищати русалок і шукати ліки від чуми. Чи зуміє наш герой викрутиться зі складної ситуації? І знайти Велику Губку, здатну вилікувати від зарази?

[spoiler="Скріншоти"]
Размер изображения: 1024 x 768 Размер изображения: 1024 x 768 Размер изображения: 1024 x 768 Размер изображения: 1024 x 768
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Tales of Monkey Island: Chapter 2 The Siege of Spinner Cay (Бука) (RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Tales of Monkey Island: Chapter 2 The Siege of Spinner Cay (Бука) (RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS