RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» The Saboteur (2009) (Rus / Action / RePack...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Saboteur (2009) (Rus / Action / RePack) PC

 


Назва: The Saboteur
Рік випуску: 2009
Жанри: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Тип видання: Repack
Мова гри: Російська, Англійська
Мова озвучення: Англійська
Пігулка: Ушита від RELOADED

Системні вимоги:
Мінімальні (для мінімальної деталізації графіки):
• ОС: Windows XP (SP3) / Vista (SP1) / Windows 7
• DirectX: Версія 9.0c (в комплекті)
• Процесор: Dual Core 2,4 ГГц і вище
• Оперативна пам'ять: 2 Гб
• Жорсткий диск: 8 Гб
• Привід DVD: Dual Layer 1x
• Відеокарта: 256 Мб з підтримкою shader model 3 *
• Звукова карта: DirectX 9.0c сумісна
• Пристрої введення: Клавіатура, Миша, Xbox360 геймпад для Windows

Опис: На відміну від більшості ігор схожої тематики, Saboteur запропонує гравцям повністю відкритий світ (у GTA-стилі). Геймплей буде поєднувати елементи шутера від першої особи і стелса. Вам в ролі члена французької організації French La Resistance доведеться звільнити різні території, що знаходяться під контролем нацистів.
Pandemic Studios запрошує вас зіграти роль диверсанта у грі з відкритим світом нового покоління, що поєднує в собі елементи, як пригоди, так і бойовики. Помстіться за загибель своїх близьких, вистеживши їх вбивць в окупованому нацистами Парижі. Вам належить битися, дертися і водити машину. Це перша гра, в якій користувачеві належить впритул зайнятися диверсіями в стилізованому Парижі 1940-х років, де жінки прекрасні, подвиги грандіозні, а відплата невідворотно.
Ваш герой - ірландець, який працює гоночним механіком - Шон Девлін, намагається помститися фашистському офіцеру, який позбавив його всього. Настав час розплати! За допомогою французького Опору і британської розвідки, озброївшись значним набором різноманітної зброї та закликавши на допомогу кмітливість і силу м'язів, вам належить помститися організації, перекорежівшей все ваше життя. Тепер нацистів чекають грамотно організовані диверсії: висаджені в дирижаблі, пущені під укіс поїзди, зруйновані мости, підбиті важкі танки і неминучі втрати в особовому складі - ваша помста буде жорстокою і дієвою.

Особливості гри:
• Париж у вашому розпорядженні. Дія гри відбувається в окупованому ворогом Парижі. Все місто до ваших послуг, ви самі вирішуєте, куди відправитися і що зробити, щоб якомога болючіше вдарити ворога. Основні визначні пам'ятки і райони французької столиці, в тому числі Ейфелева вежа, собор Паризької Богоматері і набережна Сени, ретельно відтворені у грі.
• Стати диверсантом. У відкритому протистоянні вам не перемогти, але за допомогою ретельно спланованих диверсій ви зможете серйозно нашкодити ворогові. Використовуйте значний арсенал зброї та вибухівки, щоб знищувати стратегічно важливі об'єкти і всіляко порушувати плани противника.
• Тихо підкрався, голосно пішов! Дертися, крадьтеся і нечутно вбивайте ворогів, підбираючись до своєї мети, а коли прогримить оглушливий вибух, використовуйте систему укриттів, щоб з боєм прорватися через переполошенние ряди противника.
• Як сніг на голову. Ваша краща зброя - раптовість. Підібратися до ворога непоміченим допоможуть паризькі даху. Забирайтеся на будівлі та ковзаєте над містом, усуваючи супротивників перш, ніж вони усвідомлюють небезпеку.
• Змініть світ. Окупований Париж постане перед вами похмурим, блідим, пригніченим містом. Але в міру того, як ви будете наносити ворогові удар за ударом, світ стане наповнюватися фарбами, а городяни підбадьоритися і візьмуться за зброю.
• Військові перегонів. Головний герой - автомеханік, тому він легко знаходить спільну мову з будь-якою технікою. Вам має бути йти від переслідувачів, управляючи як спортивними машинами, так і військовими автомобілями.

Особливості ріпаку:
• Пігулка вшита від Reloaded
• Нічого не пережато
• вирізані всі мови окрім російської та англійської
• Запуск з робочого столу
• При запуску інсталятора треба трохи почекати

[spoiler="Скріншоти"]
The Saboteur (2009) (Rus / Action / RePack) PC
The Saboteur (2009) (Rus / Action / RePack) PC
The Saboteur (2009) (Rus / Action / RePack) PC
[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Saboteur (2009) (Rus / Action / RePack) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Saboteur (2009) (Rus / Action / RePack) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS