RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» The Sims 3: Ambitions / The Sims 3: Карєра...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Sims 3: Ambitions / The Sims 3: Карєра (2010) [L][Multi20][Electronic Arts]

 

Рік випуску:
4 червня 2010
Жанр: Add-on / Strategy (God Sim / Manage / Busin. / Real-time) / 3D / Virtual pets
Розробник: The Sims Studio
Видавництво: Electronic Arts
Видавець в Росії: Electronic Arts
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi20
Мова озвучення: pic
Таблетка: Присутня

√ Операційна система: Microsoft ® Windows ® XP SP3/Vista SP1/Windows 7
√ Процесор: P4 з частотою 2,0 ГГц або аналогічний
√ Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista)
√ Місце на жорсткому диску: 6,1 Гб
√ Звуковий пристрій: сумісний з DirectX
√ Відеокарта: 3D-відеоадаптер з пам'яттю 256 Mb, сумісний з DirectX 9.0c (GeForce 6800GT)

Опис:
        EA представляє друге доповнення до гри The Sims 3 - «The Sims 3 Кар'єра»!

У доповненні до знаменитої гри The Sims 3 персонажі можуть стати безстрашними героями та успішними підприємцями.

«The Sims 3 Кар'єра» не тільки дозволить гравцям спробувати свої сили в самих різних професіях, але й зробити ігровий процес ще більш цікавим і захоплюючим. Нарешті у гравців з'явиться можливість безпосередньо управляти своїми персонажами, коли ті йдуть на роботу, і контролювати їх дії протягом усього дня.Станьте лікарем і рятуйте життя пацієнтів. Ставши пожежним, ви зможете битися з вогненною стихією або розбивати сокирою будинки своїх ворогів. Вибравши професію приватного детектива, ви зможете розкривати злочини, проводячи хитромудрі розпитування свідків або влаштовуючи стеження за підозрюваними.

У новому додатоку «The Sims 3 Кар'єра» ваші підопічні можуть вибрати будь-яку з безлічі захоплюючих професій: рятувальники полюють за привидами і духами, винахідники конструюють дивовижні і потенційно небезпечні пристрої, скульптори створюють прекрасні творіння, а сищики шукають докази, стежать за підозрюваними, щоб розкрити злочини лиходіїв. До того ж тепер можна змінити обличчя міста: станьте архітектором і використовуйте весь потенціал режимів купівлі та будівництва. Кар'єра стиліста і нова система татуювання змінюють зовнішність городян, перетворюючи клієнтів у красунь або чудовиськ. Вперше кар'єрне зростання підопічних повністю залежить від гравців.

Це ви вирішуєте, чи будуть ваші персонажі трудитися на благо чи на шкоду товариства, будуть розвивати творчі або технічні навички, чи стануть рватися до вершини кар'єри чи байдикуватимуть. Професійні успіхи і невдачі персонажів - у ваших руках.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic

[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Sims 3: Ambitions / The Sims 3: Карєра (2010) [L][Multi20][Electronic Arts] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Sims 3: Ambitions / The Sims 3: Карєра (2010) [L][Multi20][Electronic Arts], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS