RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» The Sims™ 3 Create a Sim (Electronic Arts)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Sims™ 3 Create a Sim (Electronic Arts) [RUS/ENG] [RePack]

 

http://f-rl.com/PictureProgram4/ee0f142c9f09a6e40f738ddde7639ab6.jpg

Рік випуску:  2010
Жанр: Strategy (God Sim / Manage/Busin. / Real-time) / 3D / Virtual pets
Розробник: Electronic Arts
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Не потрібна



Процесор: Pentium 4 2.0 Ггц
Оперативка: 1 Гб
Відеокарта: 128MB і піксельні шейдери
мінімум 2.0
Звук: DIRECTX сумісна аудіокарта
Пристрої введення: Клавіатура і Миша




"Create-A-Sim" - це повноцінний редактор CAS з гри The Sims 3. У нім гравці зможуть створювати будь-яких симов, викладати свої творіння на Exchange і завантажувати їх в свою копію гри TS3, як тільки вона у них з'явиться.
Нова система створення персонажів Create A Sim - ви зможете утілити в життя будь-яку фантазію
На додаток до відкритого ігрового світу, новий зручний у використанні інтерфейс Create-a-Sim дозволить вам змінювати найдрібніші деталі ваших нових героїв і робити їх максимально реалістичними. За допомогою Create-a-Sim ви зможете створити практично будь-який персонаж відповідно до ваших побажань: він може бути худим або повним, молодим або старим - все що завгодно, і навіть більше! Окрім можливості змінювати форму і розмір тіла, ви також зможете моделювати риси обличчя вашого героя, його зачіску і колір шкіри, вибираючи з безлічі запропонованих варіантів.
Створіть свого точного двійника! Новий інструмент створення персонажів простий у використанні і володіє широким набором можливостей. Ви можете міняти будь-яку деталь зовнішності і характеру персонажа.




* Виберіть риси обличчя, зачіску, тон шкіри і статуру вашого підопічного. Ви можете змінити все до найдрібніших деталей, щоб зробити персонажа схожим на вас або ваших знайомих - а може, і на зірок кіно і музики!
* Виберіть до п'яти рис вдачі, щоб створити неповторну індивідуальність вашого персонажа. Поєднання різних особливостей може дати непередбачувані результати. Мрійник-ідеаліст несподівано для всіх (і для вас зокрема) зробить небезпечну авантюру, тому що в нім прокинувся шукач пригод. А за зовнішністю світського лева, байдужого до численних поклонників, може ховатися пасіонарний науковий геній. Ким стане ваш підопічний? Все залежить від вас.

[spoiler="Особливості репака"]
*Нічого не вирізано/не пережате
*Запуск з теки Game\Bin\TS3CAS
*Тривалість установки: 11 хвилин
[/spoiler]

[spoiler="Відео"]

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Sims™ 3 Create a Sim (Electronic Arts) [RUS/ENG] [RePack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Sims™ 3 Create a Sim (Electronic Arts) [RUS/ENG] [RePack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS