RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» The Sims 3 - Fast Lane Stuff (EA Montreal)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Sims 3 - Fast Lane Stuff (EA Montreal) (ENG/ RUS) [Add-on]

 




Дата виходу: 2010
Жанр: Add-on (Content pack)
Розробник: EA Montreal
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: Add on
Мова інтерфейсу:
\
Таблетка: Присутня



Вперше для каталогів цієї серії ігор персонажі зможуть отримати не тільки машину, але й предмети обстановки, а також одяг, витриману в чотирьох стилях. Але який би стиль вони не вибрали, «The Sims 3 Швидкісний режим відкриє для них нову дорогу в житті. Тисніть на газ і відправляйте свого персонажа назустріч новим пригодам разом з каталогом «The Sims 3 Швидкісний режим». Вперше разом з новою машиною ваш персонаж отримає меблі, предмети обстановки та одяг, витриману в одному з чотирьох авто-стилів. Чи стане ваш персонаж новим втіленням Короля Дороги - або буде роз'їжджати в розкішному авто з відкритим верхом? Повстане чи він проти звичного способу життя, надівши кантрі-костюм крутого хлопця або отвязной дівча? Можливо, йому захочеться вести життя, сповнене таємниць та інтриг, одягнувшись в костюм Джеймса Бонда (або його подруги) і сівши за кермо машини, начиненої шпигунської Супертехніка?



> Операційна система: Windows XP/Vista/Win7
> Процесор: Pentium ® 4 2 Ггц або аналогічний Athlon ®
> Оперативна пам'ять: 1 GB
> Місце на жорсткому диску: 1 GB
> Звуковий пристрій: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с
> Відеокарта: 3D-відеоадаптер з пам'яттю 128 MБ, сумісний з DirectX ® 9.0c;


[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


http://game.cod.ru/data/items/6/435752366/sims3.jpg



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Sims 3 - Fast Lane Stuff (EA Montreal) (ENG/ RUS) [Add-on] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Sims 3 - Fast Lane Stuff (EA Montreal) (ENG/ RUS) [Add-on], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

yaska

11.03.27 22:39
;) :'( :'( :'( :( :( :( angel ^_^ ^_^ ^_^

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS