RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» The Sims 3: High-End Loft Stuff / The Sims...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Sims 3: High-End Loft Stuff / The Sims 3: Каталог - Современная роскошь

 
http://infoshara.com.ua/uploads/posts/2010-02/thumbs/1265133623_51234.jpeg

Рік випуску: 2010
Жанр: Add-on (Content pack)
Розробник: The Sims Studio
Видавництво: Electronic Arts
Мова: Російська, англійська, французька, німецька, італіська, іспанська
Платформа:  РС
Таблетка: Присутня


Мінімальні :
Система: Windows XP Sp2 / Vista/ / Windows 7
Процесор: 2.0 Ггц Pentium 4 або еквівалентний
Пам'ять: 1 Гб
Відео-карта: 128 Мб, з підтримкою піксельних
шейдерів версії 2.0
Аудіо-карта: сумісний з DIRECTX 9.0c
Жорсткий диск: 6,5 Гб



Ще один аддон до Sims 3, включає себе нові меблі, техніку і різні стильні примочки. Перетворите удома своїх симов в глянсові, гострі приміщення на верхніх поверхах (ліфти) з The Sims 3 High-End Loft Stuff. Відновите спосіб життя своїх симов софістичною обстановкою, електронікою, яку просто необхідно мати, і наймоднішими моделями одягу.



- Додайте високоякісний, технічний вигляд спальні ваших симов, гостиній кімнаті, ванні, офісу і лігву.
- Відновите гардероби своїх симов по-новому виглядаючим одіянням, зшитими на замовлення костюмами і софістичним верхнім одягом.
- Перетворите удома своїх симов в ультрасучасні місця з ультрасучасною обстановкою, еклектичними художніми і сучасними проектами.
- Дайте своїм симам бажану електроніку, зокрема ультратонкие телевізори на основі високих технологій, відеоігрові системи, стереосистемы і ін.
- Як спеціальний 10-й щорічний подарунок цей пакет включає три бажані предмети від ігор The Sims і The Sims 2: вібруюче ліжко у формі серця,
електрогітара і акваріум.

[spoiler="Установка"]
- Змонтуйте образ
- Встановити аддон (потрібний The Sims 3 оригінал)
- Використовувати ключ (дивися текстовий файл key)
- Скопіювати Crack (TS3SP01) в теці ViTALiTY образу диска в
теку з грою
- Грати!
[/spoiler]

[spoiler="Відео"]




[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]




[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Sims 3: High-End Loft Stuff / The Sims 3: Каталог - Современная роскошь або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Sims 3: High-End Loft Stuff / The Sims 3: Каталог - Современная роскошь, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS