RSS
 

FreeRelease » Файли » Пригодницькі / Adventure» Титанік 2 / Титаник 2 (2010)[DVDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Титанік 2 / Титаник 2 (2010)[DVDRip]

 


Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: пригоди
Тривалість: 1:29:50
Переклад: Любительський (двоголосий)

Режисер: Шейн Ван Дайк

У ролях: Брюс Девісон, Брук Бернс, Шейн Ван Дайк, Марі Уестбрук, Джералд Уебб, Хармони Блоссом, Майлс Кренфорд, Д.С. Дуглас, Еріка Дьюк, Майкл Гальо

Опис: До 100-річчя початкового рейсу знаменитого лайнера приурочили вихід у море сучасного розкішного кора *** «Титанік 2». Він повинен пройти той самий шлях, що і його попередник. Але в дорозі його чекає небезпека - цунамі переміщує айсберг і він опиняється на шляху лайнера. Пасажири і члени екіпажу повинні боротися, щоб уникнути сумної долі.

Якість: DVDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 720x400 (1.80:1), 23.976 fps, XviD build 50 ~ 1727 kbps avg, 0.25 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3 / 2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, ~ 448 kbps


Реліз від:

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Титанік 2 / Титаник 2 (2010)[DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Титанік 2 / Титаник 2 (2010)[DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Лёша

10.10.10 22:30
ГАВНО!!!!!!!!
  Цитата  

VeNoM

10.08.30 10:19
luff

дякую allgamenews. скачаю :)

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS