RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Total War: Shogun 2 (2011/RUS) [Repack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Total War: Shogun 2 (2011/RUS) [Repack]

 


Рік випуску:
15 березня 2011 року
Жанр: Strategy (Real-time / Turn-based) / 3d
Розробник: The Creative Assembly
Видавництво: «1С-СофтКлаб»
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Вшита (FLT)

Системні вимоги:
> Операційна система: Microsoft Windows XP (Sp3) /windows Vista (Sp1) / Windows 7
> Процесор: Intel Pentium Core 2 Duo 2,4 Ггц або AMD Athlon X2 2,8 Ггц
> Оперативна пам'ять: 1 Гб (2 Гб для Vista / 7)
> Місце на жорсткому диску: 20 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: Radeon HD 2600 Pro / nvidia Geforce 7900 GS з 256 Мб відеопам'яті

Опис:
Середина XVI сторіччя. Феодальна Японія, що колись знаходилася під владою імператора, роздроблена і поділена між безліччю ворогуючих кланів. В ролі Дайме - лідера одного з них - гравцеві належить воювати, вирішувати різнопланові господарські питання і вести тонку дипломатичну гру, щоб добитися головної мети: припинити міжусобні розбрати і об'єднати країну під своїм керівництвом, ставши правителем всієї Японії.

[spoiler="Особливості гри:"]

    * Дев'ять кланів - сильних і слабких.
      Очоліть одну з дев'яти фракцій, що існували у феодальній Японії. Серед них - могутній войовничий клан Ода і дуже впливова сім'я Токугава. Під вашим чуйним керівництвом будь-який з кланів зможе прийти до влади.
    * Сила красномовства.
      Дайме і генерали, як і в грі Rome Total War, прагнутимуть надихнути свої армії на бойові подвиги. У грі передбачено більше 100 000 варіантів мов, залежних від характеру оратора, місцеположення війська і від взаємин з супротивником.
    * Облогова війна.
      Японські способи облоги значно відрізняються від тих, що використовувалися європейцями, і фортеця може опинитися смертельно небезпечною пасткою. Під час облоги і що обороняються, і ті, що атакують можуть використовувати найрізноманітнішу тактику ведення бою.
    * Неприступні фортеці.
      Замки різних типів можна покращувати, будуючи зміцнення п'яти рівнів, а це означає, що нападаючим необхідно буде використовувати різні прийоми і техніку ведення облоги. Штурм зовнішніх стенів і захоплення внутрішнього двору - лише перші кроки на шляху до тріумфу.
    * Всесезонная війна.
      Вперше в історії серії битви відбуваються у всі часи роки. Від сезону залежатимуть бойові умови, а також стан і настрій армії. Все це зробить важливий вплив на вибір стратеги і тактики ведення військових дій.
    * Краса Японії.
      Дикі суворі гори, живописні рівнини і квітучі вишневі гаї - завдяки використаній в проекті новій системі формування місцевості, гравцям належить вести битви в різних регіонах країни, що кардинально відрізняються ландшафтом.
    * Sengoku-pedia
      У ігровій енциклопедії можна почерпнути немало корисних відомостей про японські війська і технології, а також дізнатися цікаві історичні факти. З її допомогою ви зможете краще вивчити своїх ворогів, дізнаєтеся їх сильні і слабкі сторони.
    * Мораль і бойовий дух.
      Вперше на полях битв з'явилися будови, що надають психологічну дію на солдатів під час бою. Захист або ж захоплення монастирів і храмів, розорення ворожих святинь - все це впливає на мораль військ.
      Історичні битви.
      Непростим, але дуже захоплюючим випробуванням для віртуальних полководців стане участь у відомих історичних баталіях, в числі яких битва у села Секигахара.
    * На суші і на морі.
      Total War: SHOGUN 2 - перший проект серії, в якому можна вести битву на суші і на морі одночасно. Курсуйте між островами, використовуйте особливості побережжя, туман і інші погодні явища, щоб отримати перевагу перед ворогом. Майстерно вибудовувавши свої кораблі у берегової лінії і між островами, створюйте пастки і нав'язуйте супротивникові свою тактику.
    * Досконалі солдати.
      Воїни-герої - справді унікальні солдати. Їх потужність і бойовий кураж такі великі, що вони здатні переламати хід битви. Навіть один герой з жменькою соратників може знищити безліч ворогів. Крім того, він прагнутиме вступити в поєдинок з воїнами подібними до себе, щоб відстояти честь свого клану.
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack'a:"]
- Нічого не перекодовано/ Нічого не вирізано
- Встановлення додаткового ПО
- Автор Repack`a a1chem1st 
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти інсталятора:"]
picpic
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]
pic pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Total War: Shogun 2 (2011/RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Total War: Shogun 2 (2011/RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS