RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Трансформери 3: Темна сторона Місяця / Tra...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Трансформери 3: Темна сторона Місяця / Transformers: Dark of the Moon (2011) HDRip

 


Інформація про фільм
Назва: Трансформери 3: Темна сторона Місяця
Оригінальна назва: Transformers: Dark of the Moon
Рік виходу: 2011
Жанр: фантастика , бойовик , пригоди
Режисер: Майкл Бей
У ролях: Шайа ЛаБаф, Джош Дюамель, Джон Туртурро, Тайріз Гібсон, Роузі Хантінгтон-Уайтлі, Патрік Демпсі, Кевін Данн, Джулі Уайт, Хьюго Вівінг, Кен Жонг, Джон Малкович

Про фільм: Для наших героїв настали сумні будні: Сем втратив Мікаелу, уряд випускає законодавчий акт про виселення Автоботів з Землі, а поки Мегатрон ховається після ганебної поразки Фолля, Десептикон Шокуейв, правитель Кібертрона, готується нанести візит нашій планеті з зовсім не добрими намірами. Дія заключній частині трилогії цього разу охопить не тільки Землю, але й Місяць, темна сторона якої зберігає не менш темні таємниці.

Країна: США, Paramount Pictures
Тривалість: 2:34:23
Переклад: Професійний (багатоголосий)

Файл
Кодек: XviD
Якість: HDRip
Відео: 720х304, 877 kb / s
Звук: AC3, 384 kb / s (6 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Трансформери 3: Темна сторона Місяця / Transformers: Dark of the Moon (2011) HDRip
Трансформери 3: Темна сторона Місяця / Transformers: Dark of the Moon (2011) HDRip

Трансформери 3: Темна сторона Місяця / Transformers: Dark of the Moon (2011) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Трансформери 3: Темна сторона Місяця / Transformers: Dark of the Moon (2011) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Трансформери 3: Темна сторона Місяця / Transformers: Dark of the Moon (2011) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

уткуси

12.07.10 17:32
тоса ігра мочна супер
  Цитата  

папарак

12.07.10 17:31
иаиарепаропаоепркенркнркркеркереорееоенркнркнрергоне

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS