RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Трон: Спадок (2010) TS [uk]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Трон: Спадок (2010) TS [uk]

 


Жанр: Триллер, Бойовик, Фантастика, Пригодницький
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Walt Disney Pictures
Режисер: Джозеф Косінскі
Актори: Джефф Бріджес , Гаррет Хедлунд , Олівія Вайлд , Майкл Шин , Джон Херт , Серінда Свон , Джеймс Фрейн , Брюс Бокслейтнер , Бо Гаррет , Йайа ДаКоста

Сюжет:
Сем Флінн, технічно обдарований 27-річний син Кевіна Флінна, починає розслідувати зникнення свого батька і опиняється втягнутим у світ жорстоких програм і гладіаторських ігор, в якому його батько жив впродовж 25 років. Разом з помічницею Кевіна, батько і син вирушають у ризиковану подорож за життям по приголомлшливому кібер-всесвіту, який став ще досконалішим і надзвичайно небезпечним.

Тривалість: 01:57:38
Якість: TS
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720x304
бітрейт: 1603 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: MP3
бітрейт: 128 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Трон: Спадок (2010) TS [uk] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Трон: Спадок (2010) TS [uk], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

maximys

11.07.02 10:08
супер
  Цитата  

maximys

11.07.02 10:05
Клас

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS