RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Убежище (2010)[HDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Убежище (2010)[HDRip]

 
 

Рік випуску: 2010
Країна: СШАpic, NALA Films
Жанр: жахи, трилер
Тривалість: 1:52:31
Переклад: Професійний (двоголосий)
Режисер: Мюнц Марлінд / Mans Marlind, Бьерн Стейн / Bjorn Stein
Сценарій: Майкл Куні
Продюсер: Білл Баннерман, Дарл Каамано, Еміліо Дієз Барросо, ...
Бюджет: $22 000 000
Прем'єра: 5 лютого 2010

ImdB-6.2/10 (294 votes)
R -Дітям до 17 років обов'язкова присутність батьків


У ролях: Джуліанна Мур, Джонатан Ріс-Майерс, Джеффрі ДеМун, Френсіс Конрой, Бруклін Пру, Натан Кордрі, КатіАна Девіс, Майкл Грейвз, Рік Епплгейт, Грегорі В. Бартлі та ін

Опис: Мати-одиначка і практикуючий психіатр Кара Джессеп в професійних колах була відома завдяки своїм спробам викрити ідею про синдром роздвоєння особистості. Але одного разу вона стикається з пацієнтом, чиї здібності не знаходять раціонального пояснення.

Альтернативна особистість, яка мешкає в пацієнта, виявляється демонічним проповідником, що крадуть душі мертвих у похмурій і вічної одержимості захистити невіруючих. Цей страшний контакт загрожує зруйнувати її світ, і вона змушена змінити позицію циніка на повну бойову готовність у боротьбі з потойбічним.

І коли при загадкових обставинах зникає батько Кари, вона відчуває, що повинна, в що б те не стало захистити свою дочку від цього зла. Але чи можна бути впевненим, що остаточно переміг в цій битві?

Якість: HDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: АС3
Відео: 1343 kb / s, 720x304
Аудіо: AC3, 384 kb / s (6 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpicpic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Убежище (2010)[HDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Убежище (2010)[HDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS