RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Universal Soldier: Regeneration / Универса...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Universal Soldier: Regeneration / Универсальный солдат 3: Возрождение [DVDRip]

 

Рік виходу: 2009
Жанр: фантастика, бойовик, драма
Режисер: Джон Хайамс
У ролях: Дольф Лундгрен, Жан-Клод Ван Дамм, Андрій Арловський, Корі Джонсон, Захарі Бахаров, Аки Авні, Гарі Купер, Джон Фе, Емілі Джойс, Джон Ласьковськи

Про фільм: Чеченський терорист по прізвищу Басаєв захоплює Чорнобильську АЕС і загрожує висадити її. Люк Девро у складі команди універсальних солдатів повинен звільнити станцію і знешкоджувати Басаєва. Девро із здивуванням дізнається, що його давнього супротивника - сержанта Ендрю Скотта клонували, і він теж включений до складу загону. У клона немає спогадів про битву з Девро, але Басаєв зуміє за допомогою спеціального мікрочіпа набудувати Ськотта проти Девро.

Випущено: США, Foresight Unlimited
Тривалість: 01:34:43
Озвучування: Любительське (одноголосе)

Формат: AVI (XviD)
Якість: DVDRip [BULLDOZER]
Відео: 861 kb/s, 640x272
Звук: MP3, 128 kb/s (2 ch)
Розмір: 692 MB

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic
pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Universal Soldier: Regeneration / Универсальный солдат 3: Возрождение [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Universal Soldier: Regeneration / Универсальный солдат 3: Возрождение [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS