RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Встигнути до / Due Date (2010/HDRip)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Встигнути до / Due Date (2010/HDRip)

 


Назва: Встигнути до
Оригінальна назва: Due Date
Рік виходу: 2010
Жанр: комедія
Режисер: Тодд Філіпс
У ролях: Роберт Дауні мл., Зак Галіфіанакис, Мішель Монахен, Джеймі Фокс, Джульетт Люіс, Денні Макбрайд, РЗА, Метт Уолш, Броди Стівенс, Джейкоб Ульріх

Про фільм: Пітер готується стати отцем і знаходиться на межі нервового зриву. І його нервам не йде на користь той факт, що йому належить зробити цілу подорож, та ще і в компанії честолюбного актора, щоб встигнути добратися додому до народження власної дитини.

Випущено: США, Warner Bros. Pictures
Тривалість: 01:35:15
Озвучування: Дубльоване [ліцензія]
Формат: AVI (XVID)
Якість: HDRip [Ріп з BDRip 1080p]
Відео: 1662 kb/s, 720x304
Аудіо: Ac3, 384 kb/s (6 ch)

[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Встигнути до / Due Date (2010/HDRip) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Встигнути до / Due Date (2010/HDRip), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

allgamenews

11.03.02 22:12
ахаха спасибі зараз виправлю
  Цитата  

itCrysis

11.03.02 22:07
Взагаліто у кінотеатрах переклад був "Встигнути до " :)

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS