RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» Vancouver 2010 (SEGA) [ENG|RePack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Vancouver 2010 (SEGA) [ENG|RePack]

 


Рік випуску:
2010
Жанр: Sport (Winter sports) / 3d
Розробник: Eurocom Entertainment Software
Видавництво: SEGA

Системні вимоги: 

Операційна система: Windows® XP / Vista / 7
Процесор: Intel Core 2 Duo at 2.4 Ghz
Оперативна пам'ять: 1 GB
Відеокарта: 512 MB VRAM - nvidia Geforce 8800 or better
Вільне місце на жорсткому диску: 4 GB


Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Мова озвучення: англійське
Crack: емуляція образу

Опис: 
Без чого не може обійтися Олімпіада? Факел? Декілька років підготовки і десятки мільярдів доларів, розтриньканих в ім'я спортивного майбутнього нації? Ах, все не те. У XXI-ом столітті обов'язковий атрибут олімпіади - це, власне, гра про олімпіаду, створена силами SEGA з розрахунком на дуже ледачих «спортсменів». Геймплей з великою часткою вірогідності залишиться таким же, як і в грі про пекінську олімпіаду - знай собі, швидко довбай по кнопках. Зате список видів спорту точно зазнає метаморфози. Нас чекають стрибки на лижах з трампліну, біатлон, слалом і так далі.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]


[spoiler="Особливості Repack-a"]
-З гри нічого окрім мов не вирізано
-Відео не пережате
-Залишене рідне ПЗ
-Так як у грі все-таки є захист, то запуск можливий тільки за наявності міні-образу в DAEMON Tools Lite v 4.30.4 або вище, для початківців зроблений run.bat при натисненні якого образ сам змонтується у віртуальний привід!
У кого при першому запуску гра у віконному режимі це нормально, йдемо в опції і вибираємо FULL SCREEN 
[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Vancouver 2010 (SEGA) [ENG|RePack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Vancouver 2010 (SEGA) [ENG|RePack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS