RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Ведьмак 2: Убийцы королей [8 DLC - v.1.2](...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ведьмак 2: Убийцы королей [8 DLC - v.1.2](2xDVD5) (All Bonus/Exclusive) (2011) [Lossless RePack,RUS]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: RPG
Розробник: CD Projekt
Видавець: Atari
Платформа: PC
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російський (RUS) / Англійська (ENG)
Мова озвучення: Російський (RUS) / Англійська (ENG)
Таблетка: Не потрібний
Версія гри: v.1.2

Системні вимоги:
У ОС: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7
V Процесор: Intel Core 2 Duo 2,2 ГГц, або щось схоже від AMD
V Відео: Nvidia GeForce 8800 512 MB ​​з пам'яті на борту, або щось схоже від ATI
V Аудіо: Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0
V Оперативна пам'ять: 1GB (XP) / 2GB (Vista / 7)
V HDD: 16,3 Гб

Опис: Друга частина саги про Ведьмак з Рівії - цікава і глибока історія з нелінійним сюжетом.
Запобігши вбивство короля Фольтеста, Геральт виявився залучений в політичні інтриги. Але його головним завданням, так чи інакше, залишається захист життя монарха, а для цього Білому Вовка належить з'ясувати, хто ж організував замах і підіслав таємничого вбивцю з "ведьмачьімі"очима.
Все, що принесло світову славу "Відьмак" було збережено і вдосконалено у другій частині. Харизматичний герой, складне оповідання, унікальні графічні рішення - все це зробить ігровий процес надзвичайно захоплюючим.

Особливості гри:
Героїв не змінюють. Гравець знову виступить у ролі головного героя саги Анджея Сапковського - відьмака Геральта, професійного мисливця на всіляку нечисть.
Новий рівень свободи. Три незалежні сюжетні лінії довільно переплітаються між собою. Всі ключові події прямо залежать від дій та рішень гравця, які в результаті приведуть до однієї з кількох кінцівок.
«Живий» світ. Всі події, що відбуваються у світі «Відьми», взаємопов'язані, мають власні причини і наслідки, а кожен неігровий персонаж діє в залежності від своїх цілей і переконань.
Індивідуальний стиль. Комбінування трьох параметрів персонажа - володіння мечем, мистецтво магії і алхімія - дозволяють створити героя відповідно бажаннями і поглядами кожного гравця.
Безліч варіантів розвитку. Нова система мутагенів модифікує ефекти кожного навику в залежності від індивідуальних уподобань. Ремісництво дає можливість створити майже дві сотні предметів, серед яких броня, рукавички, пояси і поножі, а також підібрати оптимальну екіпіровку.
З мечем у руках. Бойова система продовжує традиції, закладені в першій частині, проте відрізняється більш високою динамікою та більшою свободою у прийнятті тактичних рішень.

[spoiler="Особливості RePack `a:"]
- Нічого не вирізане / не перекодовано
- Відео ролики не вирізалися 100%
- Звук 100% (RUS / ENG)
- Установка патчів 1.1 - 1.2
- Повна Російська версія і Повна Англійська версія
- Будь-яке сполучення озвучення і тексту (RUS / ENG)
- Присутній "All Exclusive content" / папка Bonus
- RePack від-Ultra-
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ведьмак 2: Убийцы королей [8 DLC - v.1.2](2xDVD5) (All Bonus/Exclusive) (2011) [Lossless RePack,RUS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ведьмак 2: Убийцы королей [8 DLC - v.1.2](2xDVD5) (All Bonus/Exclusive) (2011) [Lossless RePack,RUS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS