RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Venetica (2010)[L][RU][BukA Entertainment]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Venetica (2010)[L][RU][BukA Entertainment]

 


Рік випуску в Росії: 10 червня 2010
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Deck13 Interactive
Видавець: dtp entertainment
Видавець в Росії:
Buka Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: російська
Таблетка: DAEMON Tools Pro v4.36.0309 (Захист: StarForce 5.70.15.0)

Cистемні вимоги:


Операційна система: Windows XP / Vista / Windows 7
Процесор: Intel ® Pentium ® 2,4 Ггц або аналогічний Athlon ® 64
Оперативна пам'ять: 1 Гб
Відеокарта: 3D-відеоадаптер з пам'ятю 256 МБ, сумісна з DirectX ® 9.0c (ATI ® Radeon / GeForce ® 7600 GT або краще, крім вбудованих відеокарт і MX-серії)
Вільне місце на жорсткому диску: 10 ГБ

Опис:
Вступайте в діалоги з випадковими перехожими, виконуйте побічні квести, сваріться, дружіть, закохуйтесь і ненавидіть. Розгадуйте хитромудрі головоломки - або використовуйте силу. Часом доведеться попрацювати не тільки головою, але й кувалдою.

Особливу увагу варто приділити бойовій системі гри. Прості клікання по супротивнику - це минуле століття. До різних супротивників потрібно підбирати свій підхід, використовувати різні комбо (набір яких буде залежати від ваших характеристик і застосованого зброї) і регулярно міняти тактику своїх дій, так як вороги в грі уважно вивчають ваші бойові прийоми і підлаштовуються під них. І не забуваємо про магію! Адже ви не хто-небудь, а дочка Смерті!

Особливості гри:
Технологічна графіка
Чарівна головна героїня
Унікальний сеттінг і нетривіальний сюжет
Велика різноманітність зброї і магії
Динамічний геймплей, що поєднує якості екшен ігор і класичних RPG
Величезний відкритий світ
Два світи (світ живих і світ мертвих) переміщатися між якими ви можете в одну мить.
Динамічна зміна дня і ночі, яка впливає на все міське життя.
Інтуїтивна система управління


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Venetica (2010)[L][RU][BukA Entertainment] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Venetica (2010)[L][RU][BukA Entertainment], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS