RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Володар стихій / Повелитель стихий / The L...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Володар стихій / Повелитель стихий / The Last Airbender (2010) BDRip [uk,en]

 


Жанр: бойовик, фентезі, пригоди, сімейний
Країна: США
Кіностудія / кінокомпанія: Paramount Pictures

Режисер: М. Найт Шьямалан
Актори: Ноа Рінгер, Дев Патель, Нікола Пельтц, Джексон Ретбоун, Шон Тоуб, Аасиф Мандві, Кліфф Кертіс, Сейшелл Гебріел, Кетрін Хотон, Френсіс Гуінан

Сюжет:
Повітряні кочівники, Плем'я Води, Царство Землі і Народ Вогню. Чотири нації були пов'язані долею, коли Народ Вогню почав жорстоку війну проти всіх. Минуло сто років без надії щось змінити в цьому світі. Народ Вогню майже близький до перемоги у війні. Опинившись між боротьбою і хоробрістю, юний Аанг розуміє, що він - Аватар, який володіє силою повелівати чотирма стихіями, і те, що тільки він може повернути баланс і відновити мир на землі. Разом з юною володаркою води Катару та її братом Сокко він відправляється в подорож.

Тривалість: 01:43:13
Якість: BDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720 x 304
бітрейт: 2113 кб/с

Аудіо # 1:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 448 кб/с

Аудіо # 2:
мова: англійська
переклад: оригінал
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 448 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Володар стихій / Повелитель стихий / The Last Airbender (2010) BDRip [uk,en] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Володар стихій / Повелитель стихий / The Last Airbender (2010) BDRip [uk,en], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS