RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Warhammer 40,000: Dawn of War 2 - Retribut...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Warhammer 40,000: Dawn of War 2 - Retribution (2011/ENG) [Repack]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Add-on (Standalone) / Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: Relic Entertainment
Видавець: THQ
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Вшита

Опис:
Warhammer® 40,000®: Dawn of War Ii® - Retribution™ - друге окреме доповнення до Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II, дії якого розгортаються декілька років опісля подій Dawn of War II: Chaos Rising. Вперше гравцям будуть запропоновані різні одиночні кампанії за різні раси, що дозволить гравцеві побачити події всесвіту Dawn of War з різних ракурсів. Вперше в одиночній кампанії будуть доступні розділи, де ви гратимете за орков і за тіранідов, але не так вже і важливо якою расою ви управлятимете - кожен розділ сюжетної лінії розкриє перед вами дивовижні таємниці всесвіту Dawn of War!
У цьому наймасштабнішому на даний момент доповненні вас чекають нові бойові одиниці, нові мультіплєєрний карти, а так само нова раса! Яка? Це дізнаються лише ті, хто придбає гру в магазинах. Нові матеріали з Dawn of War 2 - Retribution не стануть доступні власникам попередніх ігор серії після реліза.

Системні вимоги:

- OS: Windows XP SP2 / Windows Vista / Windows 7
- CPU: Будь-який Core 2, Athlon X2 або кращий
- Video: 256 МБ, з підтримкою шейдерів версії 3.0 (Nvidia 7800GT / ATI X1900)
- Audio: Звуковая карта, сумісна с DirectX 9.0
- RAM: 2 Гб
- HDD: 10 Гб

[spoiler="Особливості Repack'a:"]
- Нічого не вирізано / не перекодовано
- Автор: Ultra
[/spoiler]
[spoiler="Особливості гри:"]
• Грандіозна однопользовательськая кампанія - Відразу нападайте на ворога або відповідайте йому вимотуючими контратаками. Ваші тактичні рішення визначають долі мільярдів істот.
• Командуйте чотирма унікальними расами - Ведіть ваших Космодесантників, Орків, Ельдарів або Тіранід в мережеві баталії і розвивайте їх дивовижні здібності і зброю.
• Постійний розвиток - Ваші Космодесантники постійно розвиватимуться і отримуватимуть нові рівні, а з ними - спеціальні навики і можливість використовувати унікальне озброєння і екіпіровку з величезного набору, представленого в грі.
• Революційні графічні технології - Відкрийте для себе світ Warhammer 40 000 з абсолютно нового боку. Графічний двіжок Essence Engine 2.0 від Relic Entertainment подарує вам безпрецедентний для стратегії в реальному часі рівень спецефектів і графічної деталізації.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Warhammer 40,000: Dawn of War 2 - Retribution (2011/ENG) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Warhammer 40,000: Dawn of War 2 - Retribution (2011/ENG) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS