RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми та утиліти.» Winstep Nexus Ultimate 11.6 (2011) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Winstep Nexus Ultimate 11.6 (2011) PC

 

Назва Програми: Winstep Nexus Ultimate
Версія програми: 11.6
Версія програми: 11.6
Розробник: Winstep
Мова інтерфейсу: Multi/Rus
Лікування: не потрібно (програма зареєстрована)

Системні вимоги: Windows® XP/Vista/Seven

Опис:
Winstep Nexus Ultimate - компактна панель для швидкого запуску найбільш часто використовуваних програм і відкриття документів (файлів, папок) в стилі панелі аналогічного призначення в Mac OS. Для розміщення необхідного програму або папку на панелі досить перетягнути відповідну піктограму з допомогою миші. Дозволяє створити декілька док-панелей, кожна з яких буде надавати доступ до специфічного набору додатків. Панелі можуть бути багаторівневими, у цьому випадку при наведенні курсору на екран буде виведено відповідне підменю або додатковий набір іконок. На сьогоднішній день Nexus Ultimate - це один із самих потужних, привабливих і багатофункціональних доків, що володіє не тільки усіма його функціями, але і включає віджети, ефекти при наведенні миші, скіни, підтримку drag-and-drop, а також відображення ярликів, фонову розмитість, підтримку списку завдань і багато іншого. Абсолютно легконастраиваемый, Nexus Ultimate дозволяє завантажувати сотні фонових малюнків з Інтернету, а також повністю сумісний з шпалерами інших доків.

Особливості:

* Гнучка настройка параметрів.
* Підтримка роботи з декількома моніторами, віджети.
* Підтримує безліч скінів, вибір звукового оформлення.
* Додавання спеціальних ефектів (розмиття, кола на воді, і т.п.).
* Різні додатки: перевірка пошти, погода, завантаження процесора і т.п.
* Можливість створення скріншотів робочого столу.
* Може розміщуватися в обраній користувачем області дисплея і ховатися з очей у неактивному стані.

Відмінності від безкоштовної версії:

* Можливість створювати скільки завгодно доків
* Можливість створювати багаторівневі міні-доки (наприклад для угрупування певних програм в окремий міні-док)
* Панель з вкладками - туди можна запхнути Панель управління, значки Робочого столу і т.п.
* В найближчому майбутньому ще безліч ексклюзивних можливостей

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Winstep Nexus Ultimate 11.6 (2011) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Winstep Nexus Ultimate 11.6 (2011) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS