RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» X3: Gold Edition (2009/ENG)[L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


X3: Gold Edition (2009/ENG)[L]

 


Рік випуску:
2009
Жанр: Arcade / Party game/симулятор
Розробник: Egosoft
Видавництво: Deep Silver
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна


Системні вимоги рекомендуються :

> Операційна система: Windows® XP Sp3 / Windows Vista Sp2
> Процесор: Intel® Core™ 2 Duo or Amd® equivalent at 2.0 Ghz
> Оперативна пам'ять: 3 GB RAM
> Звуковий пристрій: сумісний з DIRECTX
> Відеокарта: 256 MB 3d DIRECTX 9 Compatible video card (not onboard) with Pixel Shader 3.0 support

Опис:

      Колекційне видання космічного симулятора X3: Gold Edition. До набору увійдуть обидві гри серії, X3: Reunion і X3: Terran Conflict, зі всіма доповненнями. Нагадуємо, що X3 славиться не тільки продуманим ігровим процесом, але і складною сюжетною лінією, Дія Reunion відбувається в 2935-му році. Космічний флот Аргон б'ється з агресивними Кхаакамі і відбивається від піратів Яки, що полюють за таємничим артефактом. Додатково, зустріч з незвичайними машинами ставить перед людьми безліч нових питань. Орім того, шанувальників гри чекає набір нових місій - The Aldrin Missions. Окрім ексклюзивних завдань ми отримаємо нові кораблі і зможемо досліджувати недоступні раніше ділянки всесвіту. Нам покажуть колонію Алдрін, яка була втрачена багато століть назад і лише зараз була знову виявлена. Мета Терраней - відновити зв'язок між Алдріном і Землею, хоча зробити це далеко не просто. Проте вони спробують докласти всі зусилля, щоб їх місія по поверненню колонії виявилася успішною. За словами розробників, нас чекає грандіозний фінал грандіозної саги.


Особливості гри:

- Останнє доповнення до Х3: Terrаn Cоnfliсt, назване "The Aldrin Missiоns" буде вперше представлене в цій збірці з великою к-стю нових місій, нових кораблів і секторів.
- Х3: Gоld Еditiоn стане прекрасним висновком Х-трилогії і піднесе вам незліченний годинник насолоди процесом гри. Надаючи гравцеві безмежні ігрові можливості, Х3: Gоld Еditiоn також містить CD-диск з музичними композиціями з Х3: Terrаn Cоnfliсt.
- Дві гри зараз містять доступ до "Persоnаl Uplink", частини онлайнового кoмьюніті Еgоsоft. Використовуючи цю можливість гравці можуть обмінюватися інформацією один з одним.
- Х3: Reuniоn 2.5 включаючи The Bаlа Gi Missiоns
- Х3: Terrаn Cоnfliсt 2.0 включаючи The Aldrin Missiоns
- Диск з музичними композиціями з Х3: Terrаn Cоnfliсt
- Доступ до "Persоnаl Uplink"
 Terran Conflict головним героям доводиться відновлювати зв'язок із Землею. А це не так просто, враховуючи, наскільки змінилася планета і її мешканці.


[spoiler="Скріншоти"]
picpicpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру X3: Gold Edition (2009/ENG)[L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу X3: Gold Edition (2009/ENG)[L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS