RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Зачем мы женимся снова? / Why Did I Get Ma...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Зачем мы женимся снова? / Why Did I Get Married Too? (2010)[HDRip]

 


Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: Комедія
Тривалість: 2:00:59
Переклад: Любительський (двоголосий)

Режисер: Тайлер Перрі / Tyler Perry
У ролях: Тайлер Перрі, Джанет Джексон, Джилл Скотт, Шарон Ліл, Меліка Йоба, Річард Т. Джонс, Таша Сміт, Ламман Ракер, Майкл Джей Уайт, Дуейн «Скеля» Джонсон, Луїс Госсет мл.

Опис: Під час щорічної відпустки на Багамах збираються чотири сімейні пари відпочити, а заодно і обговорити свої сімейні взаємини. Тижневий відпочинок переривається прибуттям колишнього чоловіка однієї з дам. Колишній чоловік Майк сподівається зруйнувати новий шлюб своєї благовірної і повернути її собі.
Інші сім'ї починають розуміти, що їхній шлюб теж не застрахований від зрад і зради. Поступово наростає напруга і недовіра один до одного, що призводить до незвичайного повороту подій. Сімейне життя кожної пари тепер висить на волосині, і по приїзду додому, вони повинні вибрати: звинуватити чи один одного або повірити і пробачити.

Якість: HDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: MP3
Відео: 640x352 (1.82:1), 23.976 fps, XviD MPEG4, ~ 669 kbps, 0.16 bit / pixel.
Аудіо: 48 kHz, MP3, Stereo, ~ 128 kbps)


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Зачем мы женимся снова? / Why Did I Get Married Too? (2010)[HDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Зачем мы женимся снова? / Why Did I Get Married Too? (2010)[HDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS