RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Запасний план / The Back-up Plan (2010) BD...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Запасний план / The Back-up Plan (2010) BDRip 720p-AVC [uk]

 


Жанр: комедія, мелодрама
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: CBS Films
Режисер: Алан Пол / Alan Poul
Актори: Дженніфер Лопез, Алекс О `Лахлан, Міхаелла Уоткінс, Ерік Крістіан Олсен, Ентоні Андерсон, Норін ДеВулф, Мелісса МакКарті, Том Бослі, Денніл Харріс

Сюжет:
Кожній жінці за тридцять, що мріє стати матір'ю, бажано мати запасний план, і в самотньої Зої такий план був. Зневірившись зустріти коханого, вона вирішила вдатися до делікатної процедури штучного запліднення. І того ж дня, коли тест на вагітність виявився позитивним, вона зустріла Стена. Але як розповісти йому про свій "цікавий стан" і не сполохати почуттів, що тільки-но почали зароджуватись.

Тривалість: 01:44:09
Якість: BDRip
Відео:
кодек: H.264
розмір кадру: 1280 X 544
бітрейт: 1896 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 640 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Запасний план / The Back-up Plan (2010) BDRip 720p-AVC [uk] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Запасний план / The Back-up Plan (2010) BDRip 720p-AVC [uk], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS