RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Женский Клуб Убийства Пэттерсона: Дважды н...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Женский Клуб Убийства Пэттерсона: Дважды на Синей Луне [2009] [L][ENG][FreeRelease]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Logic (Puzzle / Hidden objects)
Розробник: Floodlight Games
Випущено: Oberon Media
Тип: Ліцензія
Мова: Англійський
Таблетка: Не потрібна

Мінімальні системні вимоги:

>Операційна система:
Windows 2000/xp/vista
>Процесор: Pentium III 1 Ггц
>Пам'ять: 128 МБ
>Відеокарта: 64 МБ, 1024x768, DIRECTX 9.0
>Аудіокарта: Сувмісна з DIRECTX 9.0
>Вільне місце на ЖД: 150 МБ
>CD-привід:

Опис:
        Перед вами третя частина з серії популярних ігор від автора бестселерів Джеймса Паттерсона. До знайомих і головоломок, що любляться, з перших двох частин додалися нові і оригінальні. Як і в попередніх частинах вам належить розслідувати нелегку і шокуючу справу - переконаєтеся, що у вас вистачить мужності дізнатися всю правду. Вас чекає захоплююча інтерактивна пригода в Womens Murder Club 3: Twice in а Blue Moon. 

[spoiler="Скріншоти"]
pic
pic pic

[/spoiler]

[spoiler="Установка:"]
1. Вмонтовуємо Образ в DAEMON Tools
2. Встановлюємо Гру
3. Граємо 
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Женский Клуб Убийства Пэттерсона: Дважды на Синей Луне [2009] [L][ENG][FreeRelease] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Женский Клуб Убийства Пэттерсона: Дважды на Синей Луне [2009] [L][ENG][FreeRelease], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS