RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Знайомтесь із Сантами / Meet the Santas (2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Знайомтесь із Сантами / Meet the Santas (2005) DVDRip (Ukr. Eng)

 


Жанр:
комедія, фентезі, сімейний
Країна:
США pic
Режисер:
Харві Фрост
У ролях:
Стів Гуттенберг, Крістал Бернард, Домінік Скотт Кей, Армін Шімерман, Джон Вілер, Марсія Енн Буррс, Меріетт Хартлі, Роурк Крітчлоу, Келлі Хазен, Джек Де Маве, Маргарет Блай, Чарльз Каленберг, Джулі Санфорд, Лінн А. Хендерсон

Сюжет фільму: Спадкоємець Санта Клауса, Нік повинен вперше виконати святкові обов'язки свого батька. До Різдва залишається одинадцять днів, коли на Ніка та його обраницю Бет звалюються численні труднощі та організаційні проблеми.
Світова прем'єра:
17 грудня 2005

pic pic

Тривалість: 01:24:29
Якість відео:
DVDRip
Відео: кодек: XviD, розмір кадру: 720x400, бітрейт: 1065 кб/с
Аудіо #1:
мова: Українська pic, переклад: багатоголосий закадровий, кодек: MP3, бітрейт: 192 кб/с
Аудіо #2: мова: Англійска pic, переклад: оригінал, кодек: MP3, бітрейт: 82 кб/с

[spoiler="Скріншоти"]
         
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Знайомтесь із Сантами / Meet the Santas (2005) DVDRip (Ukr. Eng) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Знайомтесь із Сантами / Meet the Santas (2005) DVDRip (Ukr. Eng), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS