RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
18
груд.

2009 р.

Переглядів: (965) | Коментарі: (0) | 09.12.18
Автор: allgamenews

http://worldofgamers.ru/uploads/posts/2009-08/1250505692_b0a544ec6415af96619e3286be978f52.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Action
Розробник: EA Montrealt
Видавництво: EA
Регіон: Region Free
Тип видання: Демо
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Немає

Опис:
Двоє ветеранів-найманців Salem і Rios повертаються в епічному продовженні серії. Цього разу героям належить вижити і перемогти, б'ючись на вулицях обложеного міста. EA Montreal продовжує розвивати жанр сучасних бойовиків і представляє інноваційну систему сумісної гри з використанням обширного арсеналу зброї, що модифікується, що дозволяє гравцям в Інтернеті об'єднувати свої зусилля, борючись за виживання.

Нд
13
груд.

2009 р.

Переглядів: (861) | Коментарі: (0) | 09.12.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанри: Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: EA Los Angeles
Видавець: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія (Beta)
Мова інтерфейсу: англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Сюжетно четверта частина є прямим продовженням Command & Conquer 3: Tiberium Wars і фінальним розділом саги про Тіберіме. На дворі 2062-ої рік, людство знову на межі вимирання - проклятий тіберіум робить земельку непридатною для життя гомосапієнсов і вже через шість років вся планета стане загальною могилою людства. По такому приводу навіть непримиренний Кейн, лідер братерства NOD, йде на переговори з GDI, щоб спільними зусиллями зупинити розповсюдження тіберіума. Хоча зрозуміло - ні до чого хорошому цей тимчасовий союз не приведе. Це ж все-таки Кейн. У Command & Conquer 4, природно, будуть дві кампанії - за GDI і NOD, які можна проходити як поодинці, так і в «кооперативі». Мультіплєєрная частину запропонує новий режим «5 на 5», застава перемоги в якому залежатиме від командних дій і виконання завдань, що видаються по ходу битви.

Нд
29
лист.

2009 р.

Переглядів: (991) | Коментарі: (0) | 09.11.29
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, Французький, Німецький, Італійський, Іспанський
Таблетка: Не потрібна


Опис:
Друга частина знаменитого хіта Colin Mcrae: DIRT від творців Race Driver: GRID готова увірватися в ряди кращих гонок планети! Кращі традиції автосимуляторів примножені пишністю сучасних технологій. Вас чекає неймовірний і захоплюючий тур по Америці, Європі і Азії. Представлені на вибір траси уб'ють наповал навіть самих просунутих залицяльників жанру. Від класичних кільцевих гонок до унікальних заїздів із стрибками на трамплінах, рампами і навіть піротехнікою.

Вт
17
лист.

2009 р.

Переглядів: (985) | Коментарі: (0) | 09.11.17
Автор: allgamenews



Жанр:
Action (Shooter / Slasher) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Рік виходу: 2009
Розробник: Ubisoft Entertainment
Видавець:  Ubisoft Entertainment
Видавець в Росії:  Buka Entertainment
Мова (локалізатор): multi6

Опис:
Компанія «Бука» і видавництво Ubisoft представляють головний проект цього різдвяного сезону. Гра, яка назавжди змінить ваше уявлення про те, як виглядають ігри по кіноліцензіям. Гра, якою призначено стати кращою в жанрі новим зразком для загального наслідування. З гордістю і радістю компанія «Бука» оголошує про видання в Росії проекту James Cameron’s Avatar The Game. Найбільше європейське видавництво Ubi Soft в співпраці з режисером Джеймсом Камероном, автором фільмів «Титанік», «Термінатор», створили гру, в якій графічна досконалість і професіоналізм дизайнерів з'єдналися з майстерністю великого режисера і роботою професійних голлівудських сценаристів.

Чт
10
вер.

2009 р.

Переглядів: (878) | Коментарі: (0) | 09.09.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Спортивний симулятор
Розробник: EA Sports
Видавництво: EA Canada
Платформа: РС
Мова: Російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис: Команди в демо: Челси, Барселона, Баварія (Мюнхен), Ювентус, Марсель, Чикаго-файр

Чт
11
черв.

2009 р.

Переглядів: (800) | Коментарі: (0) | 09.06.11
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action/RPG
Розробник: Triumph Studios
Видавництво: Codemasters(Европа)
Тип видання: DEMO
Мова інтерфейсу: тільки англійський

Опис: 
In the Overlord II demo, players step into the big spiky boots of a new Overlord whose sights are firmly set on becoming the king of chaos, the bringer of evil and the master of Minions. As the demo opens the Overlord, aided and abetted by a team of brown fighter Minions, emerges from his underground lair into the ice caves only to discover a Yeti frozen in a block of ice. The Minions can, in their inimitably violent way, 'defrost' him and then give chase as he knuckles out into the snowy wastes of the Hunting Grounds, near the town of Nordberg.


1-10 11-16
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com