RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Агент Джоні Інгліш: Перезавантаження / Joh...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Агент Джоні Інгліш: Перезавантаження / Johnny English Reborn (2011) TS

 


Інформація про фільм

Назва: Агент Джоні Інгліш: Перезавантаження
Оригінальна назва: Johnny English Reborn
Рік виходу: 2011
Жанр: бойовик , комедія , пригоди
Режисер: Олівер Паркер
У ролях: Роуен Аткінсон, Джилліан Андерсон, Домінік Уест, Розамунд Пайк, Деніел Калу, Річард Шифф, Бен Міллер, Стівен Кемпбелл Мур, Крістіна Чонг, Жозефін Де Ла Бумі

Про фільм: Дія фільму розгортається через 8 років після подій попереднього фільму і з тих пір кар'єра сера Джонні Інгліша погіршується. За 5 років до початку фільму його направили до завдання в Мозамбік, але місія пішла жахливо погано. З тих пір він живе в печері в горах Тибету, ховаючись від усіх через сором, жалю і звинувачень в провалі місії. Фільм починається, коли герой знаходиться на вкрай низькому моральному рівні, поки йому не дають ще один шанс. Британська розвідка МІ-7 знову потребує його і їй треба повернути агента, щоб той зірвав змова групи кілерів, які планують вбити китайського прем'єр-міністра.

Країна: США, Франція, Велика Британія
Тривалість: 1:34:53
Переклад: Дубльований

Файл
Кодек: XviD
Якість: TS
Відео: 720x304, 1927 кб / с
Звук: MP3, 2 ch, 128 кб / с

[spoiler="Скріншоти"]

Агент Джоні Інгліш: Перезавантаження / Johnny English Reborn (2011) TS

Агент Джоні Інгліш: Перезавантаження / Johnny English Reborn (2011) TS

Агент Джоні Інгліш: Перезавантаження / Johnny English Reborn (2011) TS

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Агент Джоні Інгліш: Перезавантаження / Johnny English Reborn (2011) TS або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Агент Джоні Інгліш: Перезавантаження / Johnny English Reborn (2011) TS, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS