RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» Авіаналіт 3 / AirStrike 2: Gulf Thunder (2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Авіаналіт 3 / AirStrike 2: Gulf Thunder (2009) PC

 


Дата виходу гри: 2009
Дата виходу гри в Росії: 2009
Жанр: Симулятор , Аркада , Ігри ТОП
Розробник: Divo Games
Видавець: Alawar Entertainment
Видавець в Росії: Alawar Entertainment
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучування: n / a (відсутній)
Тип видання: піратка
Пігулка: Не потрібний

Системні вимоги:
PII-600 / 64M RAM / 16M Video 3D, Windows XP, DirectX 9.0

Опис: попелища, що залишилися від терористичних баз NITO ще димлять, але сили зла вже готують нову атаку. Людство знову опинилося перед лицем страшної загрози, і тільки ви здатні запобігти жахливі події. Мотор запущений, системи залпового вогню приведені в повну бойову готовність, а вороги тремтять в очікуванні майбутньої битви. У цій стрелялке у вашому розпорядженні буде три вертольоти, оснащених новітніми моделями озброєння. Ухиляється від ворожих снарядів і ведіть прицільний вогонь по бойових одиниць противника. Вороги будуть ставати все сильніше, але аналогів вашої бойової машини у них все одно немає і не буде. У цій грі вас чекає кілька десятків місій і відмінна тривимірна графіка з безліччю спецефектів. Киньте виклик світовому тероризму! Режим для двох дозволить вам вести бойові дії в компанії товариша!

Установка і запуск:
Запускаємо файл, слідуємо інструкції програми установки, граємося...

[spoiler="Скріншоти"]
Авіаналіт 3 / AirStrike 2: Gulf Thunder (2009) PC
Авіаналіт 3 / AirStrike 2: Gulf Thunder (2009) PC

Авіаналіт 3 / AirStrike 2: Gulf Thunder (2009) PC
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Авіаналіт 3 / AirStrike 2: Gulf Thunder (2009) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Авіаналіт 3 / AirStrike 2: Gulf Thunder (2009) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

nazar

11.09.30 07:18
cegth

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS