RSS
 

FreeRelease » Файли » Жахи» Очерет / The Reeds (2009) BDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Очерет / The Reeds (2009) BDRip

 


Інформація про фільм
Назва: Очерет
Оригінальна назва: The Reeds
Рік виходу: 2009
Жанр: Жахи
Режисер: Нік Коен
У ролях: Анна Брюстер, Джофф Белл, Даніель Кальтаджироне, Емма Кетервуд, О. Т. Фагбенлі, Скарлет Джонсон, Уілл Меллор, Скарлет Сабет, Карл Ешман, Рис Чепман, Джеймс Марріот

Про фільм:
Вечірка на катері перетворюється на жахливу різанину. Жах, що ховається в очереті, що росте повсюдно в заболоченій місцевості, нападає на героїв і безжально їх знищує. Що за таємниця пов'язана з цим місцем, як перемогти примар, що несуть смерть живим?

Країна: Велика Британія
Тривалість: 1:22:52
Переклад: Авторський (одноголосий)

Файл
Кодек: MKV
Якість: BDRip 720p
Відео: MPEG-4 AVC, 6957 кбіт / с, 1280x546
Звук: Російський (AC3, 6 ch, 448 Кбіт / с) / англійська (DTS, 6 ch, 1510 Кбіт / с)
Субтитри: Англійські

 [spoiler="Скріншоти"]
Очерет / The Reeds (2009) BDRip
Очерет / The Reeds (2009) BDRip

Очерет / The Reeds (2009) BDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Очерет / The Reeds (2009) BDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Очерет / The Reeds (2009) BDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS