RSS
 

FreeRelease » Файли » Фентезі / Фантастика» Чужі на районі / Attack the Block (2011) D...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Чужі на районі / Attack the Block (2011) DVDRip

 


Назва: Чужі на районі
Оригінальна назва: Attack the Block
Жанр: Фантастика , бойовик , комедія
Рік випуску: 2011
Режисер: Джо Корніш / Joe Cornish
У ролях: Нік Фрост, Джоді Уіттакер, Люк Тредевей, Террі нотар, John Boyega, Джої Анса, Алекс Есмейл, Крістофер Уїлсон, Flaminia Cinque, Лі Ніколас Харріс

Опис: Південний Лондон, Брікстон. Листопад. Група юних хуліганів під проводом чотирнадцятирічного Мозеса не дає жітья мешканцям не надто благополучного кварталу новобудов. Одного разу прямо на автостоянку, де тусується шпана, приземляється маленьке злобне інопланетну істоту. Роздратований агресією космічного гостя ватажок зграї вбиває прибульця. Якби він тільки знав, що слідом за галактичним першопрохідцем «на районі» з'являться куди більші, страшні і агресивні чудовиська. Тепер Мозесу і його бійцям належить нелегка місія - захистити рідну квартал від кровожерливої нечисті з міжзоряних глибин.

Країна: Велика Британія
Тривалість: 1:24:18
Переклад: Любительський (двоголосий)

Якість відео: DVDRip
Формат відео: AVI
Відео: 720x304 (2.35:1), 25 fps, XviD ~ 1877 Kbps avg
Аудіо: 48 kHz, AC3, 6 ch, ~ 448 Kbps avg

[spoiler="Скріншоти"]
Чужі на районі / Attack the Block (2011) DVDRip
Чужі на районі / Attack the Block (2011) DVDRip

Чужі на районі / Attack the Block (2011) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Чужі на районі / Attack the Block (2011) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Чужі на районі / Attack the Block (2011) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

валєра

12.01.18 10:24
скачати

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS