RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Весілля по обміну (2011) DVDRip | Ліц...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Весілля по обміну (2011) DVDRip | Ліцензія

 


Інформація про фільм

Назва: Весілля по обміну
Оригінальна назва: Весілля по обміну
Рік виходу: 2011
Жанр: мелодрама, комедія
Переклад: Оригінал [ліцензія]
Режисер: Дмитро Грачев
У ролях: Катерина Вілкова, Федір Бондарчук, Максим Матвєєв, Арарат Кещян, Марія Кожевнікова, Ксенія Каталимова, Андрій Малахов


Опис: Супермодель Соня мріє про тихе сімейне щастя з давнім бой-френдом Русланом - самозакоханим ведучим популярного кулінарного шоу, Але той не розділяє її мрії, він марить лише про славу і підвищення власного рейтингу, тому робить Соні пропозицію руки і серця у присутності натовпу репортерів . В помсту, Соня вирішує вийти заміж за звичайного банківського клерка Сашу. Той погоджується і теж зло коханій дівчині, Христині. Вже вийшовши з загсу, Саша і Соня розуміють, що погарячкували. Але робити нічого, тепер їм доводиться зображати перед усіма щасливу закохану пару, приховуючи взаємну ненависть.

файл
Формат: AVI (XviD)
Якість: DVDRip
Відео: 1790 kb / s, 720x400
Аудіо: AC3, 384 kb / s (6 ch)




Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Весілля по обміну (2011) DVDRip | Ліцензія або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Весілля по обміну (2011) DVDRip | Ліцензія, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS