RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Варення з сакури (2011) DVDRip | Ліце...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Варення з сакури (2011) DVDRip | Ліцензія

 



Інформація про фільм
Назва: Варення з сакури
Оригінальна назва: Варення з сакури
Рік виходу: 2011
Жанр: комедія
Режисер: Юлія Ауг
У ролях: Михайло Горевий, Марія Аронова, Катерина Малікова,, Ренат Давлетьяров, Артем Ткаченко, Петро Красилів, Євгенія Лоза, Равшана Куркова, Кирило Плетньов, Ігор Яцко

Про фільм:
Молодий бізнесмен Воронцов дійшов, що називається, до ручки. Він щось будує свою справу грамотно і за всіма зарубіжними стандартами, а ось співробітники не піддаються жодним мотиваціям і методиками. Воронцов в такому відчаї, що зважується на крайній захід: він готовий ліквідувати свій офіс разом зі штатом, причому в самому прямому сенсі слова. Але тут на допомогу приходить його старий приятель Щеглов. Є ідея: запросити досвідченого кризового директора, та не простого, а справжнього японця Томокадзу-сан. Він, як «містер Вульф», вирішує всі проблеми швидко і радикально. Сказано - зроблено: Томокадзу-сан оселяється в офісі понівеченого Воронцова, і ... починається! Починається справжнє протистояння японського духу і російської душі, філософії самураїв і ідеології рідної печі, яка сама скрізь їздить, головне з неї не впасти. Чи вийде у доблесного японця перетворити наших «неквапливих філософів» в «білих шовкових комірців»?

Країна: Росія
Тривалість: 1:30:45
Переклад: Оригінал

Файл
Формат: AVI (XviD)
Якість: DVDRip
Відео: 1697 Kb / s, 720x304
Аудіо: AC3, 448 Kb / s (6 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Варення з сакури (2011) DVDRip | ЛіцензіяВарення з сакури (2011) DVDRip | Ліцензія
Варення з сакури (2011) DVDRip | Ліцензія
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Варення з сакури (2011) DVDRip | Ліцензія або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Варення з сакури (2011) DVDRip | Ліцензія, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS