RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» F1 2011 (2011) PC [RePack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


F1 2011 (2011) PC [RePack]

 


Назва:
F1 2011
Тип видання: Repack
Жанр: Racing (Cars), Simulator, 3D
Розробник: Codemasters Studios Birmingham
Рік: 2011
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Вшита (Razor 1911)

Системні вимоги:
Операційна система:
Процесор: Intel Core 2 Duo@2.4GHz or Athlon X2
Оперативна пам'ять: 1 GB RAM (2 GB Vista ® / Windows 7)
Відеокарта: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
Звукова карта: irectX ® Compatible Sound Card or motherboard audio
Вільне місце на жорсткому диску: 8 GB free hard drive space


Опис: Продовження гри F1 2010, яка удостоїлася престижної нагороди British Academy Video Games Award, яка присуджується Британської академією кіно і телебачення (BAFTA).
Нова гра серії F1 створена за згодою з Formula One World Championship: у ній представлені всі пілоти і команди, які беруть участь у світовому чемпіонаті «Формули-1» в 2011 році, а також траси, на яких проходять заїзди.

У грі зроблений наголос на розвиток мультиплеера, зокрема, тепер можна буде грати на розділеному екрані, а також заявляти команду на участь у чемпіонаті. Крім того, F1 2011 пропонує увазі шанувальників гонок дві додаткові траси - в Індії та Німеччини. У змаганнях візьмуть участь нові спортсмени, зміниться звід правил, розшириться вибір шин.

Гра створена на основі EGO - власного движка Codemasters, що дозволило значно поліпшити фізичну систему, графіку, штучний інтелект, а також розширити можливості розрахованої на багато користувачів ігри.

[spoiler="Особливості Repacka"]
- Вирізані локалізації крім англійської / Нічого не перекодировано
- Установка додаткового ПЗ
- Встановлено русифікатор від ZOG версія 1.0 (Бета)
- В папку з грою поклав папку ОРИГІНАЛ. У ній оригінальні файли запуску для патчів
- Всі шляхи реєстру збережені
- Установка 10 хвилин
- Repack by xatab (Packers)
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру F1 2011 (2011) PC [RePack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу F1 2011 (2011) PC [RePack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

bleck

11.10.30 16:56
Мне нечево сказать

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS