RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Explodemon! (2011) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Explodemon! (2011) PC

 

Назва: Explodemon!
Тип видання: Піратка
Жанр: Platform
Розробник: Curve Studios
Рік: 2011
Платформа: PC

Мова інтерфейсу: Англійська (переклад не потрібно)
Таблетка: Вшите (THETA)

Системні вимоги: Операційна система: Windows XP/Vista/7
Процесор: Pentium IV 2.4GHz
Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista / 7)
Місце на жорсткому диску: 400 Мб
Звукове пристрій сумісний з DirectX
Відеокарта: ATI Radeon X18000 NVIDIA GeForce 7800


Опис: Ви - один з Вартових Нибии, роботизований захисник планети від вторгнень раси Вихору. Зважаючи на вашій унікальній здатності знову і знову вибухнути у будь-який невідповідний момент, вас постійно тримали в стазисе. Черговий напад застало уряд зненацька, хоча і це не змусило їх скористатися вашими небезпечними услугами.По чистій випадковості Ви прокидаєтеся...
Вибуховою old-school екшн-платформер,в якому присутня: 12 величезних рівнів, безперервний,екшн можливість установки "апгрейдів", маса секретів і веселий сюжет.

Особливості гри:
- Пройдіть дванадцять рівнів захоплюючої гри, керуючи несправним роботом по імені Эксплодемон.
- Вирішуйте головоломні інженерні завдання, щоб розгадати зловісні таємниці і врятувати планету Нибия від військ Вортекса.
- Використовуйте можливості робота, щоб створити ідеальне зброю і розправитися з ворогами.

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Explodemon! (2011) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Explodemon! (2011) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS