RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Kane & Lynch: Dead Men (2007) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Kane & Lynch: Dead Men (2007) PC

 


Рік випуску: 2007
Жанр: Action , 3D , 1st persoon
Розробник: IO Interactive
Видавництво: Eidos
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Англійська
Пігулка: Ушита

Системні вимоги:
v Операційна система: Windows XP / Vista / Seven
v Процесор: Pentium IV 2.0 GHz
v Оперативна пам'ять: 1 Gb
v Відеокарта: 128 Mb
v Звукова карта: сумісне з DirectX ® 9.0с
v Вільне місце:: 6 Гб (гра), 15 гб (установка)

Опис: Нова історія від творців лисого кілера - агента 47. Жорстокий, похмурий, моторошно реалістичний командний бойовик розповість про двох засуджених на смертну кару негідників, в силу обставин опинилися напарниками. Найманець-зрадник і накочений медикаментами психопат повинні стати однією командою, щоб вижити і знайти відповіді на питання, приховані в їх темному минулому і туманному майбутньому.

[spoiler="Особливості гри"]
Весь світ тоне в насильстві. Натовпи перехожих реалістично реагують на нестерпну жорстокість. Переповнені нічні клуби і нудні банківські відділення перетворюються в театр злочинних дій. Героям залишається тільки правильно оцінити ситуацію і звернути загальну паніку собі в допомогу.
Широкий вибір ефектних сцен. Проникнення в висотна будівля з даху, стрільба з мчаться автомобілів, несподівані напади, стрілянина наосліп з-за рогу, застосування тактичних прийомів спецпідрозділів.
Люті сутички. Під командуванням Кейна виявляється невелика злочинне угруповання Ці хлопці - майже професіонали: вони здатні прийняти вогонь на себе, прикрити відхід групи і впоратися з нестандартною ситуацією з мінімальними втратами.
Двоє - вже команда. Режим спільного проходження для двох гравців: об'єднуйтеся і знайомтеся з історією двох поганих хлопців разом з товаришем.
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repacka"]
Нічого не вирізане не перекодовано
Вибір мови гри в меню
Час установки ~ 35 хвилин
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
Kane & Lynch: Dead Men (2007) PC
Kane & Lynch: Dead Men (2007) PC

Kane & Lynch: Dead Men (2007) PC

Kane & Lynch: Dead Men (2007) PC
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Kane & Lynch: Dead Men (2007) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Kane & Lynch: Dead Men (2007) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS