RSS
 

FreeRelease » Файли » Пригодницькі / Adventure» Школа мерців OVA / Highschool of the Dead ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Школа мерців OVA / Highschool of the Dead OVA [01 з 01] (2011) BDRip

 


Англійська назва: HIGHSCHOOL OF THE DEAD
Російська назва: Школа Мерців

Країна: Японія
Рік випуску: 2011
Жанр: пригоди , жахи

Категорія: TV
Кількість епізодів: 1 еп.
Тривалість: 25 хв.
Режисер: Аракі Тецуро
Сценарій: Сато Дайсуке

Опис:
Страшна хвороба, що перетворює людей на зомбі, вирвалася на свободу, і світ звалився відразу. Біда підкралася нечутно і до приватної академії Фудзімі, лише деякі школярі і вчителі змогли розпізнати її і бігти від натовпу живих мерців. Дороги вижили розійшлися. У центрі сюжету - доля тісної групи, мимовільний лідер якої, 17-річний Такасі Комура, готовий на все, щоб врятувати подругу дитинства Рей Міямото. По дорозі на волю до них приєднуються інші учні - президент клубу кендо Саекі Бусудзіма, фанат зброї Кота Хірано і самозваний геній Сая Такагі. Поповнивши ряди ще й шкільною медсестрою Сідзукой Марікавой, втікачі вириваються в місто - а там все тільки гірше.
Кінець світу швидко зриває маски, показуючи, хто тримається друзів, а хто готовий штовхнути падаючого; хто хоче просто вижити, а хто бажає ще й половити рибку в каламутних водах Апокаліпсису. Такасі і компанія незабаром переконуються, що часом небезпечніше за все не зомбі, а такі ж «товариші по нещастю». Героям доведеться пройти прискорений курс суворої науки виживання, щоб знайти рідних і близьких і не втратити надію. Треба жити далі, а надія завжди буде!
Бонус до ексклюзивного обмеженому виданню сьомого тому манги.

Країна: Японія
Студія: MAD House
Переклад: Welvimar
Озвучування: одноголосний закадровий

Файл
Кодек: mkv
Якість: BD-rip
Відео: x264, 23,976 fps, 2578 kbps, 1280 x 720 pixels.
Звук: RU - AAC, 48000Hz, stereo, 160 Kbps, JP - AAC, 48000Hz, stereo, 160kbps

[spoiler="Скріншоти"]
Школа мерців OVA / Highschool of the Dead OVA [01 з 01] (2011) BDRip
Школа мерців OVA / Highschool of the Dead OVA [01 з 01] (2011) BDRip

Школа мерців OVA / Highschool of the Dead OVA [01 з 01] (2011) BDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Школа мерців OVA / Highschool of the Dead OVA [01 з 01] (2011) BDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Школа мерців OVA / Highschool of the Dead OVA [01 з 01] (2011) BDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS