RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Любов: Посібник по застосуванню / Manuale ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Любов: Посібник по застосуванню / Manuale d'am3re (2011) BDRip-720

 


Оригінальна назва: Manuale d'am3re
Назва: Любов: Інструкція по застосуванню
Рік виходу: 2011
Країна: Італія
Жанр: мелодрама, комедія
Режисер: Джованні Веронезі
У ролях: Роберт Де Ніро, Моніка Беллуччі, Ріккардо Скамарчіо, Мікеле Плачідо, Лаура Кьятті, Валерія Соларіно, Карло Вердоне, Донателла Фінокьяро, Даніеле Печчі, Марина Рокко
Тривалість: 2:01:07
Переклад: Дубльований + Оригінальна доріжка
Субтитри: Російські, італійські (невідключувані)

Про фільм: Три новели оповідають про те, який буває любов в різні періоди життя і як переплетення доль і життєві випадковості допомагають розібратися в природі людських почуттів.
«Молодість» - це історія, молодого амбітного юриста Роберто, якого напередодні свого весілля несподівано засліплює спалах пристрасті до зовсім іншої жінки ... У «Зрілості» успішний телеведучий Фабіо, відданий чоловік і турботливий батько, за збігом дивовижних обставин опиняється в обіймах молодої Еліани ... « Після »- історія Адріана, американського професора історії мистецтв, який після розлучення вирішує переїхати в Рим. Він самотній і пригнічений. Єдиний, хто проявляє до Адріана хоч якийсь інтерес3D - це швейцар Августо. Саме йому Адріан розповідає свою таємницю: сім років тому він переніс складну операцію на серці. Зглянувшись над одиноким Адріаном, Августо приводить його в свій будинок і знайомить зі своєю родиною. Але як тільки Адріан бачить красуню-дочка Августо, він миттєво забуває про шрами на серці.

[spoiler="Скріншоти"]
Любовь: Инструкция по применению / Manuale d'am3re (2011) BDRip-720
Любовь: Инструкция по применению / Manuale d'am3re (2011) BDRip-720
Любовь: Инструкция по применению / Manuale d'am3re (2011) BDRip-720
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Любов: Посібник по застосуванню / Manuale d'am3re (2011) BDRip-720 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Любов: Посібник по застосуванню / Manuale d'am3re (2011) BDRip-720, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS