RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Мушкетери / The Three Musketeers (2011) TS...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Мушкетери / The Three Musketeers (2011) TS

 


Інформація про фільм
Назва: Мушкетери
Оригінальна назва: The Three Musketeers
Рік виходу: 2011
Жанр: бойовик , пригоди
Режисер: Пол Андерсон
У ролях: Мілла Йовович, Орландо Блум, Крістоф Вальц, Логан Лерман, Метью Макфейден, Рей Стівенсон, Люк Еванс, Мадс Міккельсен, Габріелла Уайлд, Тіль Швайгер

Про фільм: Молодий д'Артаньян покинув рідний дім і відправився в Париж, сподіваючись на місце в полку мушкетерів. Завдяки випадку в один день він образив одразу трьох мушкетерів - Атоса, Портоса та Араміса - і отримав від всіх трьох виклики на дуель. Але дуель була перервана появою гвардійців кардинала, які хотіли заарештувати їх за порушення указу про заборону дуелей. Д'Артаньян і три мушкетери перемогли переважаючого супротивника і стали друзями. Тепер вони повинні зупинити злобного Кардинала Рішельє і зіткнуться з герцогом Бекінгемом, і зрадницею Міледі Де Вінтер.

Випущено: США / Німеччина / Франція / Великобританія, Constantin Film Produktion
Тривалість: 1:45:34
Озвучування: Професійне (багатоголосе)

Файл
Формат: AVI (XviD)
Якість: TS
Відео: 1717 kb / s, 720x304
Аудіо: MP3, 128 kb / s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Мушкетери / The Three Musketeers (2011) TS
Мушкетери / The Three Musketeers (2011) TS

Мушкетери / The Three Musketeers (2011) TS
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Мушкетери / The Three Musketeers (2011) TS або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Мушкетери / The Three Musketeers (2011) TS, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS