RSS
 

FreeRelease » Файли » Трилери» Не впускай його / Don't Let Him In (20...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Не впускай його / Don't Let Him In (2011) DVDRip

 



Інформація про фільм
Назва: Не пускайте його
Оригінальна назва: Don't Let Him In
Країна: Велика Британія
Жанр: жахи , трилер
Рік випуску: 2011
Тривалість: 1:15:58
Озвучка: Любительський (одноголосий закадровий)
Субтитри: є (росіяни)
Режисер: Келлі Сміт
У ролях: Софі Лінфілд, Сем Хезелдайн, Гордон Олександр, Джемма Харві, Різ Мередіт, Естер Шепард, Джейсон Картер, Поппі Граут, Клеми Рубенс

Опис:
Келвін з сестрою Менді і подругою Пейдж їде на вихідні на дачу. Менді вмовляє брата взяти з собою і її нового приятеля триста, з яким вона познайомилася напередодні. Триста справляє враження людини нервового і замкнутого, а по приїзду за місто і зовсім кудись іде.
Пізніше біля будинку з'являється поліцейський і повідомляє відпочиваючим, що в околицях може орудувати маніяк. А вночі, коли Менді і Келвін вирушають на пошуки триста, до компанії приєднується ще один тип - поранений чоловік, який заявляє, що хтось напав на нього в лісі.

Якість: DVDRip
Відео: 720x384, 23.976 fps, ~ 1173 kbps
Аудіо: 44 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~ 192.00 kbps
Аудіо: 44 kHz, АС3, 2 ch, ~ 192.00 kbps

[spoiler="Скріншоти"]
Не впускай його / Don't Let Him In (2011) DVDRip
Не впускай його / Don't Let Him In (2011) DVDRip

Не впускай його / Don't Let Him In (2011) DVDRip

Не впускай його / Don't Let Him In (2011) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Не впускай його / Don't Let Him In (2011) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Не впускай його / Don't Let Him In (2011) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS