RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Офіс / The Office US [08x01-06] (2011) WEB...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Офіс / The Office US [08x01-06] (2011) WEB-DLRip

 

Інформація про фільм
Назва: Офіс
Оригінальна назва: The Office US
Рік виходу: 2011
Жанр: Ситком
Режисер: Джеффрі Блитз
У ролях: Стів Карелл, Рейн Уілсон, Джон Красінскі, Дженна Фішер, Б.Дж. Новак, Леслі Девід Бейкер, Брайан Баумгартнер, Анджела Кінсі, Філліс Сміт, Кейт Фленнері

ПРО фільм: Серіал про невеликому регіональному офісі компанії Дандер-Міффлін, що займається паперової продукцією. Кожен із співробітників має свої примхи, звички і комплекси. Колеги сваряться, миряться, жартують, і цілими днями зазнають витівки свого непутящого боса... "Офіс" - американська калька з британського серіалу, позиціонується як "мокьюментари" - тобто псевдо документальне фільм, більшість діалогів в якому побудовані на імпровізації, а актори не знають, де в даний момент знаходиться камера. Дія крутиться навколо звичайного офісу де в Пенсільванії, який, у свою чергу, є частиною великої паперової компанії. У цілому, це дуже талановитий продукт, і, до того ж, дуже реалістичний: співробітники офісу їдять на бізнес ланч те ж, що і звичайні американці, і так само, як звичайні американці, лають начальство і скаржаться на маленьку зарплату.





Країна:
Тривалість: ~ 00:22:00
Переклад: Любительский (одноголосный)

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Офіс / The Office US [08x01-06] (2011) WEB-DLRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Офіс / The Office US [08x01-06] (2011) WEB-DLRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS