RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» OMSI - The Bus Simulator (2011) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


OMSI - The Bus Simulator (2011) PC

 

Назва: OMSI - The Bus Simulator
Жанр: Simulation
Розробник: Aerosoft
Рік: 2011
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська, Німецька
Таблетка: Присутній

Системні вимоги: Операційна система: Windows XP/Vista/7
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.6 ГГц
Оперативна пам'ять: 2 GB
Відео карта: Geforce або ATI Radeon 256 MB
Аудіо-карта: DirectX 9.0c compatible
Жорсткий диск: 2 GB

Опис: OMSI є дуже реалістичним симулятором автобусів для домашніх ПК . Він переносить вас до Західного Берліна в кінці 80-х, щоб покататися на автобусі лінії 92, яка простягається на 11 кілометрів в район Шпандау. Візьміть на себе роль водія автобуса по вулицях Берліна. У грі є автобус MAN двоповерховий SD200 і SD202 різних років випуску.

Установка:
1. Змонтувати образ і встановити гру (при установці використовувати ключі з Serial.txt). Якщо важко знайти, то використовуємо: Customer: aca882k9@hotmail.com / Serial: 6bH0tLrl4eXrvODvscSt67jpte26qrTr
2. Встановити патч з папки UPDATE (в образі) використовуючи той же ключ
3. Скопіювати кряк з папки SKIDROW ( в образі ) в папку з встановленою грою, замінивши файли
4. Русифікувати гру скопіювавши файли з папки RUS - Languages в таку ж папку в директорії гри.
5. Грати!


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру OMSI - The Bus Simulator (2011) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу OMSI - The Bus Simulator (2011) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

paladynja

12.01.12 18:49
yweer5345rswte4

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS