RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Поэзия / Poetry / Shi (2010) DVDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Поэзия / Poetry / Shi (2010) DVDRip

 

Інформація про фільм
Назва: Поезія
Оригінальна назва: Poetry / Shi
Рік виходу: 2010
Жанр: арт-хаус, драма
Режисер: Лі Чан Дон
У ролях: Йонг Хі Юн, Хіра Кім, Так Віт, Ан Не Сан, Кім Ен Тхек

ПРО фільм:
Фільм розповідає про 66-літній жінці, яка любить квіти і говорить дивностi" і тому вирішує відвідувати курси поезії, щоб через вірші навчитися по-справжньому бачити і розуміти світ. Приблизно одночасно вона дізнається дві страшні новини: її онук-відморозок протягом місяця брав участь у груповому зґвалтуванні школярки, після чого та покінчила із собою, а в самої Академії виявляють початкову стадію хвороби Альцгеймера. Незважаючи на страшні події Мія продовжує ходити по місту з блаженної посмішкою, намагаючись знайти справжню красу, яку, на її думку, і повинна вміти висловлювати поезія. Вона вслухується в щебет птахів, намагається зрозуміти, про що може думати дерево, милується яблуком, записує в блокнот короткі фрази, які, на жаль, ніяк не складаються в вірш. "Де взяти натхнення?" - запитує Мія і для того, щоб знайти відповідь, відправляється на поетичні читання. Фільм Лі Чан Дона - це міркування про те, що є поезія взагалі і в сучасному світі зокрема. З чого вона народжується. І де вмирає. Мія шукає поезію в красі, але знаходить її в страждання: перший вірш стає останнім.



Випущено: Pine House Film, Південна Корея
Тривалість: 02:13:31
Переклад: Професійний багатоголосий закадровий

Файл
Тип: AVI (XviD)
Якість: DVDRip
Відео: 1964 kb/s, 704x400
Аудіо: AC3, 224 kb/s (2 ch)
Розмір2097.39 Mb
Завантажити: Семпл


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Поэзия / Poetry / Shi (2010) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Поэзия / Poetry / Shi (2010) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS