RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Погоня / Abduction (2011) TS...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Погоня / Abduction (2011) TS

 


Інформація про фільм
Назва: Погоня
Оригінальна назва: Abduction
Рік виходу: 2011
Жанр: бойовик , трилер , драма , детектив
Режисер: Джон Сінглтон
У ролях: Тейлор Лотнер, Лілі Коллінз, Джейсон Айзекс, Альфред Моліна, Сігурні Уівер, Марія Белло, Антоник Сміт, Мікаел Нюквіст, Дензел Уїтакер, Джейк Андоліна

Про фільм: Головний герой в один прекрасний день виявляє на сайті по розшуку зниклих дітей власне фото. Відійшовши від шоку, він розуміє, що батьки викрали його і виростили як власну дитину. Юнак починає розслідування, яке, в підсумку, перетворюється в ланцюг жорстоких і місцями смертельно небезпечних подій.

Країна: США, Gotham Group
Тривалість: 1:38:41
Переклад: Дубльований

Файл
Кодек: XviD
Якість: TS
Відео: 1876 kb / s, 720x352
Звук: MP3, 128 kb / s (2 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Погоня / Abduction (2011) TS
Погоня / Abduction (2011) TS

Погоня / Abduction (2011) TS
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Погоня / Abduction (2011) TS або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Погоня / Abduction (2011) TS, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS