RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Повстання планети мавп / Rise of the Plane...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Повстання планети мавп / Rise of the Planet of the Apes (2011) HDRip-AVC

 

Інформація про фільм
Назва: Повстання планети мавп
Оригінальна назва: Rise of the Planet of the Apes
Рік виходу: 2011
Жанр: фантастика, бойовик, трилер, драма
Режисер: Руперт Уайатт
У ролях: Джеймс Франко, Фріда Пінто, Джон Литгоу, Брайан Кокс, Том Фелтон, Девід Ойелоуо, Тайлер Лэбин, Джемі Харріс, Девід Хьюлетт, Ти Олссон

ПРО фільм:
Дія фільму відбувається в сучасному Сан-Франциско і будується навколо вченого, генетичні експерименти якого привели до виникнення високорозвиненої інтелекту у мавп. Примати, усвідомивши свою підлегле становище, піднімають повстання і позбавляють людини звання царя природи.


Країна:
Тривалість: 01:44:57
Переклад: Любительский (одноголосый) [В'ячеслав Замез]

Файл
Кодек: MKV, H.264
Якість: HDRip
Відео: 960 x 408 (2:35:1), 23.976 fps, AVC (х264) High@L4.1, ~ 1599 Kbps, 0.170 біт/піксель
Звук: 48 Кгц, AC3 Dolby Digital, 3/2(L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384 kbps avg
Субтитри: немає



[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Повстання планети мавп / Rise of the Planet of the Apes (2011) HDRip-AVC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Повстання планети мавп / Rise of the Planet of the Apes (2011) HDRip-AVC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS