RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Rage (2011) PC | Rip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Rage (2011) PC | Rip

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter), 3D, 1st Person
Розробник: id Software
Видавництво: Bethesda Softworks
Видавництво в Росії: n / a-n / a
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: (Російська)
Мова озвучення: (Російська)
Тип видання: Rip
Таблетка: Вшита

Системні вимоги:
Система: Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP1) / Windows 7
Процесор: Intel Core Duo з тактовою частотою 2,6 ГГц / AMD Athlon X2 5000 або краще
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Відео-карта: Відеокарта NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950 Pro або краще з 256 Мб відеопам'яті з підтримкою Shader 3.0
Аудіо-карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX 9.0с
Жорсткий диск: 20

Опис: Коли людство виявилося перед загрозою знищення від зіткнення Землі з гігантським астероїдом, лідери всіх націй прийняли рішення створити спеціальні ковчеги, в яких обрані знайшли б притулок глибоко під поверхнею планети ... Саме вони повинні відродити життя на Землі, після того як мине небезпека. Ви потрапили в число вибраних. Через роки після катастрофи ковчеги відкрилися, і ви опинилися в світі, який сильно відрізняється від колишнього.

Але найголовніше - далеко не всі його мешканці раді вашому поверненню. Вам треба навчитися боротися і виживати. Врахуйте, часу дуже мало - бандити, мутанти і навіть місцевий уряд вже йдуть на вашу сліду.

[spoiler="Особливості гри"]

# Новий ігровий движок id Tech 5 спеціальних оптимізовано для відтворення на екрані приголомшливих і чудово деталізованих пейзажів із збереженням однакової кількості кадрів в секунду як у статиці, так і в динаміці.
# Божевільні гонки:
Боріться за кермом власного автомобіля, який ідеально підходить для пересувань по пересіченій місцевості і оснащений потужним зброєю. Вдосконалюйте і фарбуйте свого «залізного коня», встановлюйте нові гармати - перевірте себе в боях з бандитами і мутантами, які не знають пощади.
# Стрілянина і вибухи:
Знищуйте бандитів і мутантів в режимі від першої особи, використовуючи різні зразки озброєння, в числі яких бумеранги, переносні турелі, роботи-годинні та радіокеровані машинки з вибухівкою.
# Заняття до душі:
RAGE не обмежується одними лише боями в режимі від першої особи і перестрілками на автомобілях . Світ, що пережив катастрофу, відкрито для дослідження: вас чекають колоритні персонажі, побічні завдання і, звичайно ж, захоплююча історія.
# На роздоріжжі:
Розберіться в перипетіях захоплюючою сюжетною кампанії, об'єднаєтеся з друзями в режимах спільної гри або ж прийміть участь в жарких багатокористувацьких битвах.
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Rip"]
Вирізаний мультиплеєр / Нічого не перекодовано
Запуск через Ярлики на Роб. Столі
Час установки ~ 40 хвилин
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
Rage (2011) PC | Rip
Rage (2011) PC | Rip

Rage (2011) PC | Rip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Rage (2011) PC | Rip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Rage (2011) PC | Rip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS