RSS
 

FreeRelease » Файли » Мультфільми» Шапка проти зла / Hoodwinked Too! Hood VS....

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Шапка проти зла / Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011) DVDRip

 



Інформація про фільм
Назва: Червона Шапка проти зла
Оригінальна назва: Hoodwinked Too! Hood VS. Evil
Рік виходу: 2011
Жанр: мультфільм , сімейний
Режисер: Майкл Д'Іса-Хоган
У ролях: Гленн Клоуз, Хайден Панеттьєрі, Чіч Марін, Патрік Варбертон, Джоан Кьюсак, Білл Хейдер, Девід Огден Стайерз, Емі Полер, Корі Едвардс, Мартін Шорт

Про фільм:
Червона Шапка проходить курс підготовки в шпигунській школі «Хитрий Дятел» і стає секретним агентом. Глава розвідшколи відразу кидає Шапку в саме пекло. Її місія - розслідувати загадкове зникнення Гензель і Гретель. Можливо, Шапка так би й провалила перше завдання, але відважна Бабуся, Вовк - папарацці і вся банда лісовий братви зітруть на порошок будь-якого, хто встане на шляху улюбленої онучки. Нехай це буде хоч саме Зло!

Країна: США, The Weinstein Company LLC
Тривалість: 1:26:23
Переклад: Любительський (одноголосий)

Файл
Кодек: XviD
Якість: DVDRip
Відео: 720x480, 1698 kb / s
Звук: Russian: MP3, 112 kb / s (2 ch) / English: AC3, 448 kb / s (6 ch)

[spoiler="Скріншоти"]
Червона Шапка проти зла / Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011) DVDRip
Червона Шапка проти зла / Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011) DVDRip

Червона Шапка проти зла / Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Шапка проти зла / Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Шапка проти зла / Hoodwinked Too! Hood VS. Evil (2011) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS