RSS
 

FreeRelease » Файли » Мультфільми» Смурфіки / The Smurfs (2011) DVDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Смурфіки / The Smurfs (2011) DVDRip

 


Інформація про фільм
Назва: Смурфіки
Оригінальна назва: The Smurfs
Рік виходу: 2011
Жанр: мультфільм , фентезі , комедія , пригоди , сімейний
Режисер: Раджа Госнелл
У ролях: Хенк Азарія, Ніл Патрік Харріс, Джеймі Мейс, Софія Вергара, Джонатан Уінтерс, Алан Каммінг, Кеті Перрі, Фред Армізен, Джордж Лопез, Антон Єльчин

Про фільм: За сюжетом, рятуючись від злого чарівника Гаргамеля, крихітні Смурфіки опиняються за межами рідного села. Зі свого чарівного світу вони потрапляють прямо в наш світ, а саме в Центральний парк міста Нью-Йорк. Тепер маленьким відважним Смурфіки належить відшукати дорогу додому і не потрапити в лапи Гаргамеля.

Країна: США
Тривалість: 1:38:41
Переклад: Дубльований [ліцензія]

Файл
Кодек: XviD
Якість: DVDRip
Відео: XviD, 720x400, 1527 кб / с
Звук: AC3, 6 ch, 448 кб / с

[spoiler="Скріншоти"]
Смурфіки / The Smurfs (2011) DVDRip
Смурфіки / The Smurfs (2011) DVDRip

Смурфіки / The Smurfs (2011) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Смурфіки / The Smurfs (2011) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Смурфіки / The Smurfs (2011) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS