RSS
 

FreeRelease » Файли » Детиктиви» Старики-полковники (2007) DVDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Старики-полковники (2007) DVDRip

 


Інформація про фільм

Оригінальна назва: Старики-полковники
Рік випуску: 2007
Жанр: Детектив
Випущено: Україна, Film.ua, ФАЙНО-компанiя
Режисер: Андрій Бенкендорф
У ролях: Лев Дуров, Сергій Никоненко, Наталія Гудкова, Анатолій Хостікоєв, Богдан Ступка, Василь Баша, Олександр Гетьманський, Олег Савкін, Олександр Логінов, Дмитро Суржиков

Про фільм: Головні герої картини - Андрій Андрійович та Олег Борисович полковники у відставці. Один очолював місцеве КДБ, інший - міліцією. Проте прийшов час піти на заслужений відпочинок і передати справу всього життя молодим. Але розмірене життя не доля сильних. Подія в місті жорстоке вбивство відомого бізнесмена, бездіяльність сучасних спецслужб змушує їх пригадати молодість, навички оперативної служби та... оголосити війну місцевому криміналітету. Відставні офіцери спритно маніпулюють подіями і буквально зіштовхують лобами злочинні угруповання. Бандити, як павуки в банці, починають пожирати одне одного. Зведення про ситуацію в місті доходять до генеральної прокуратури, керівництво навмисно посилають туди не подає надії слідчого Олену Решетнікову. Однак, у справі Олена проявляє себе із зовсім іншого боку. Чи зможуть полковники довести свій план до кінця?.. Як поведе себе співробітниця прокуратури. Виявивши докази, що вказують на старичків?..

Тривалість: 1:29:20
Мова, переклад: Російський (оригінал)

Файл
Формат: AVI
Якість: DVDRip
Відео: XviD, 704x400, 25.000 fps, 1980 Кбит / с, 0.281 bit / pix
Аудіо: АС3, 48.0 KHz, 2ch, 192 Кбіт / с

[spoiler="Скріншоти"]
Старики-полковники (2007) DVDRip
Старики-полковники (2007) DVDRip

Старики-полковники (2007) DVDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Старики-полковники (2007) DVDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Старики-полковники (2007) DVDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS