RSS
 

FreeRelease » Файли » Мультфільми» Тачки 2 / Cars 2 (2011) Blu-Ray...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Тачки 2 / Cars 2 (2011) Blu-Ray

 

Інформація про фільм
Назва: Тачки 2
Оригінальна назва: Cars 2
Рік виходу: 2011
Жанр: мультфільм
Режисер: Джон Лассетер, Бред Люіс
Ролі дублювали: Дмитро Харатьян, Сергій Кузнєцов, Леонід Канівський, Жанна Фріске, Леонід Ярмольник та ін

Про фільм:
Блискавка Маккуїн і його друг Метр у новому високооктановому пригоді. Починається найважливіша і престижна у світі гонка, Світовий Гран-Прі, в якому буде визначений класний гонщик з усіх категорій - Формула-1, NASCAR, Le Mans. МакКуїн має бути змагатися з кращими з кращих, на найкрасивіших і небезпечних трасах Японії, Франції та Італії. Але головне - Блискавка ще не знає, що вони з Метром опиняться в самому серці заплутаного і запаморочливого шпигунського змови.


Країна: США, Pixar Animation Studios / Walt Disney Pictures
Тривалість: 1:47:01
Переклад: Дубльований [ліцензія]

Файл
Кодек: BDMV
Якість: Blu-Ray
Відео: 23.9 mb / s, 1920x1080
Аудіо: Russian: AC3, 448 kb / s (6 ch) / Ukrainian: AC3, 192 kb / s (2 ch) / English: DTS-HD MA, 5932 kb / s (8 ch) / AC3, 320 kb / s (2 ch) [commentary] / Spanish: DTS-HD MA, 2046 kb / s (8 ch) / AC3, 640 kb / s (6 ch) [Commentary]
Субтитри: Russian, English

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Тачки 2 / Cars 2 (2011) Blu-Ray або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Тачки 2 / Cars 2 (2011) Blu-Ray, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS